click this to be awesome person

Thursday, 24 March 2011

Tarian Rakyat


Salam Alaik, bertemu lagi erk kite di ruangan celoteh baru Iza... Okey, rase2 korg sume dah sedia maklum atas kesibukan Iza yg melampau ni kan??? Mengaku je la yg korg dah malas sbnrnye nak amek tahu pasal blog ni (tbe2 emo) hehehehe... Tak kisah la, korg jemu ke ape ke yg penting Iza TETAP nak update gak wlu pun sikit...Jgn marah ye... Dah tuan punye blog ni busy kalahkan menteri...


Nak buat cm ner kan? I kan syuke buat banyak2 keje dlm satu2 masa...TAMAK okeh! Hahahaha... Yang terbaru, bertambah lagi satu komitmen iaitu telah menyertai xtvt tarian untuk GROUP PUSPANITA and secara langsung mewakili Kementerian (KBS)... Wahh!!! Bangga jap! Hahahahahaha.. Skrg tgh dok bz raptai bagai sbb esok ade Majlis Puspanita... Then terus kena keep on training sbb nak get used dgn segala step2 tu..


Fuh!!!! Letih siot menari, even kteorg menari utk lagu tarian rakyat je pun dah tercungap2... Patut la penari2 profesional sume bdn slim2 and body shape mereka MENARIK kan??? Oh, sambil menyelam minum air...Tp ingat jgn smpi lemas okeh... Yg penting niat...

Di samping ingin menambah duit poket...Kemahiran dan bakat amat penting... So smntara tgh muda n berbakat ni leh la mencuba2 yea Cik Senah wlu pun ulik mayang korg keras kejung... Yang penting usaha gitu... Kelas kan?? :p Maka segala urat2 saraf di badan ini dah lenguh2 dah ni, boleh tak nak excuse je skrg??? Boleh la erk???
(dah la terkejar2 pegi kelas lagi, nak buat keje rumah tangga lagi...hai bertuah la dpt suami yg understanding...ngeh!ngeh! ayat membodek)...


Daaa........... Nnt kan update ttg xtvt2 harian Iza spnjg bulan Mac... Jap2... Rase2 kan bulan Mac ni adlh bulan yg Iza jarang sgt ade kat opis... Hahahaha.... Seronok tul! Asyik outstation-kursus-meeting-outside xtvt-tarian...Wahhh!!! Syuke2...... Nnt i upload k..Tp x janji bile...Tunggu yea.... Muah! :)

***ooppss!! pix di atas ni sekadar gambar hiasan ye...team kami sopan santun sket pakai tudung and semua wanita yea...***

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails