click this to be awesome person

Thursday, 24 March 2011

Tarian "Embok Sosek" Sempena Mesyuarat Agung Puspanita 2011

Hai kawan2... Seperti yang Iza dok hebah2kan tu kan, maka dgn baiknya telah meng"update" blog ini berkenaan Tarian yang disertai itu... Wah!! So far mendapat pujian n kritikan yang membina wlu pun baju kiteorg tak vogue gitu.. Xpe2... Baru nak bertapak lah katakan, yg penting step mesti cantek kan?? So, jom kite layan pix jom! Actually nak upload video tp mcm malas je...Hahaha.. Pd hal malu takut org komen tangan n kaki keras kejong.. Lantak la... Layan je lah dlu foto2 yg ade ye...:)



Team KBS - Gemalai Seri... Time ni baru je lepas perform.. Pix tgh menari tak de sape yg nak ambik kan... Sume video aje... Hu3...



Ewaaahhh!!! Leh nampak ke mane satu Iza dlm pix ni??? He3...



Time ni terlebih liuk lentuk okeh... Semangat sgt menari lagu "Embun Sosek" tu...






Kami2 ni bukan gadis sunti tau.. He3.. Perlu ke nak nyatakan??? :p (setelah bertukar kostum)





Hah, yg gempak ni team MSN okeh... Diorg ni memang slalu menari, tp moden style.. We all more to tradisional... Gadis melayu gitu... Auwww!!!


Team Senam Tari MSN sedang perform... Layan jugak!



Door gift from Puspanita KBS.... So sweet!!! :) I like....



Sesi mesyuarat agung sedang dijalankan...



Antara hadiah2 lumayan untk cabutan bertuah... Nombor bertuah Iza ialah 19 tp hadiah yg dapat time dicabut tu adlh payung okeh! Jadi la... Ingat mau dpt oven.. hehehehe.. Okey la... Dah penat ni, mau balik la.. Banyak keje lagi mau buat... Nak siapkan report event study, lipat kain baju, masak utk En. Hubby, dan lain2 hal yg tidak dpt dinyatakan di sini.. hahahahaha...**tiada kaitan dgn malam jumaat eh*** bye...

^izzah_fendi^

1 comment:

  1. Another world's wonders in the making.. Gallery BiGDee House of Magic Potions world's first nano microfungus potions- Taman Royal Lily, Tanah Rata. Come and experience the wonders!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails