click this to be awesome person

Monday, 7 March 2011

Move To New Work Station




Salam semua, selamat pagi... Pagi ni Iza teramat lah bz sebab nye kena kemas2 brg2 kat work station yang skrg ke work station baru... Yup! Iza akan bertukar unit dan juga office... Masih dlm Menara KBS cume berpindah ke Aras 4 tmpt mule2 masuk lapor diri dlu... So, skrg tgh pack2 brg n letak atas troli.. Jap lg dah boleh pindah tmpt baru.. Hu3. Sedey gak sebab kat Aras 6 ni best, kwn2 pun besh tp nak buat mcm mane...Dah arahan kan? Kena lah menuruti, kate "saya yang menurut perintah" kan??? Okey... Permisi dlu.. Barang2 Iza agak banyak la, maklumlah dah 3 tahun dok cni... Memang segala2nya complete... Nnt Iza update lagi okey! Daaa...

^izzah_fendi^

3 comments:

  1. pindah work station yerk iza..
    takpe...nanti2 boleh jumpa2 jugak ngan kengkawan kat aras 6 tu..yg penting still sama company, sama bangunan..cuma beza level jer..

    ReplyDelete
  2. iza, selamat berpindah ke lokasi kerja yang baru, semoga di tempat baru akan membawa lebih banyak rezeki....aminnnn

    ReplyDelete
  3. Sis Zana..
    :: tula...kdg2 kte ni bile dh berada pd tahap selesa takut nak hadapi perubahan..
    :: sbnrnye perubahan tu lah sesuatu yg bagus utk mempertingkatkan diri kite..
    :: btw, tq sis..:)

    Mr. COltoras..
    :: tq so much for ur wish..
    :: so appreciate..:)

    ^Izzah_fendi^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails