Tuesday, 29 March 2011

Me Turn To 25

Salam alaik! Today nak buat entry pasal diri sndri lah...Need to reward my self... Appreciate my self... Hu3. Okey.. First of all i wanna say a bundle of thanx to all my beloved, my relative family, my friends who are wish my birthday for today... TQ so much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! May Allah Bless u all with rahmat... Amin... Okey, actually Iza memang x ajar n biasakan diri or memanjakan diri ngan segala birthday2 celebration ni la... Sbb Iza jenis yg x nak extra ordinary tau.. Just enough for me yg biasa2 je...


May be Iza type yg down-to-earth kot... Hopefully.. So bile org wish tu pun dah syukur alhamdulillah.. Sbb setiap doa2 yg diucapkan tu lebih berharga dr hadiah2 yg diberi.. Bukan la menolak rezeki, if ade amek la kan.. Tp if tak de, for me is okey... Just simple as that... So far pencapaian dlm diri ni tak la yg excellent sgt tp bole dikatakan tercapai dan boleh la dibanggakan sket2... Jom Iza story mory pasal diri Iza sket nak?? Klu tak nak korang close je blog ni..:)



Dah lame tak tiup meniup kek ni.. He3.Lagi pun org2 lame slalu pesan x baik tiup lilin erk? Betul ke? Ntah... X tau sejauh mane kebenarannye... Okey, should be the real time my birthday is on 11.38 a.m... If i'm not mistaken, I was born on Wednesday... So lahir agak2 nak tengahari tu memang effect gak la sket2 my attitude... Klu dlu jenis yg cepat melenting, tp bile dah menginjak dewasa, alhamdulillah almost well-manageable... Tak caya tanye my husband...Klu perlu la...:p The latest pix. xde n dgr2 mlm ni ade insan2 yg baik hati nak celebrate birthday Iza... Susah2 je My Hubby & My SIL ni...Ewaaahh!!



Okey, ni pix zaman2 muda2 dlu...Skrg pun muda lagi cume pix ni x silap mase umur 23 kot... Masih tak bp nak matured lagi, tp syukur alhamdulillah impian untk menjadi isteri org pd usia 23 tahun termakbul jua... Tak sangka la salah satu impian tercapai... Thanx to Allah untuk jodoh yang dikurniakan...:)




Foto ni pulak mase umur 22, baru pas frust menonggeng ngan mamat mane ntah... Hahahaha... Pastu kunun2 g release tension la kat Pantai Cahaya Negeri, Batu 4 PD... Kurus gile kan??? Hahaha.. Mcm merana sgt je... Then after recover and alhamdulillah bbrp bulan lepas tu mengikat tali pertunangan dgn my husband... Klu tau bercinta tu buang mase, dr dlu kahwin je erk?? Tp jangan la main sambar je, siasat dlu la yg penting... Time ni dah habis belajar Diploma kat Politeknik Shah Alam rasenye...





Hah... Foto ni menarik, mase umur 20 ke 21 ntah.. Time tgh nak menggatal, kunun ber-boifren2 bagai... Pastu kena tgl melalak tak sudah..Muke "suci" giler kan? Nampak la muke berisi sket dr yg skrg.. Time ni tak serabut2 kepala lagi, x yah pk pasal nak byr duit kete, duit umah n lain2...




Pix ni pulak klu tak silap kat Langkawi that time belasan tahun lagi rasenye... Follow team Master UiTM pegi sane sbb ade event bawah LADA... Time ni memang enjoy giler, x kisah pun pasal hal sape2 atau ape2... So, byk la yang menjadi kenangan pahit manis dak Iza dr zaman bujang2 dlu sampai la skrg... Cume dlu byk fokus tang diri sendiri... Tp skrg byk ke arah mase depan.. 1st nak habis kan degree then find another job yg stable.. Then concentrate kat rumahtangga and build new family..hehehe.. Then nak invest kat rumah yg bakal siap lagi 2 tahun ni... Fuh.. So kwn2 tlg doa2kan utk Iza ye..


Tak lupe juga terima kasih tak terhingga buat Puan Zuraidah iaitu mak tercinta kerana bersusah payah melahirkan saya hingga ke saat ini... Terima kasih krn begitu sabar mengajar saya ttg erti kehidupan, terima kasih kerana menjadi "tulang belakang" saya.. Tanpa dia siapa lah sy... Moga Allah sentiasa merahmati mak saya.. Amin....

^izzah_fendi^

3 comments:

  1. SELAMAT HARI LAHIR, SEMOGA SETIAP DETIK USIA SENTIASA DIBERKATI, DIBERI KESEJAHTERAAN, DAN DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN KEBAIKAN.

    ReplyDelete
  2. :: happy bufday 2 u yunk...hehehe
    :: syuke nak comment tang pic zaman boifren2 dulu 2..tudung hitam bunga2 kuning tecik2...i still remember masa 2 kte balik KL skli...hehehe..
    :: cepat jerk masa berlalu...teringat zaman kita dok kongsi kesah cintan cintun masing2..Alhamdulillah, u dah setahun lebih kawen dah...ayu plak dah ade anak sorang...hehehe ;) i jugak yang lom move on...
    :: pe pun...semoga u sehat salu, murah rezeki n persahabatan yang terjalin antara kita ni berkekalan sehingga ke akhirnya...INSYAALLAH..

    :: T wat entry sal hadiah2 bufday yang u dapat okep...hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. Mr. Coltoras..
    :: tq so much for ur pray..really appreciate..:)

    ECah..
    :: tq yunk..
    :: ala..jodoh tak ke mane..
    :: just cpt n lmbt..
    :: mcm tu jugak ngan rezeki, anak n lain2..
    :: sume manusia dh ade ketentuan nye sendiri..just kite je yg tak tau..
    :: klu dah tau tak suprise n kite tak kan bersyukur lah..betul tak??:)

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails