Saturday, 5 March 2011

I'm Back!


Assalamualaikum sayang2 sekalian... Wah! Sejak2 balik dr holiday ini udah mula panggil blog readers nya sayang ya? Ngapa ya? Oooppss!!! Bahasanya perlu ditukar karena sudah kembali ke Malaysia...Bukan lagi di Indonesia ya... Waduh! Kok bentar aje waktunya berlalu ya, masih nggak puas dong berlibur di sana bersama yang tersayang... Lebih enak lagi bisa shopping! Hehe..

Okey2, change my "dialek"... Iza baru je landed pg td kat LCCT... Eh, bukan Iza yg landed, tp pesawat yg dinaiki itu yg landed.. Naahhh, gitu baru betul ayatnya...Eh? Sasul lagi, baru je bp hari kat sane lidah ni dah lembut ckp sane..hehe..Okey, sblm Iza memulakan coretan ttg percutian Iza di Bandung, Iza post dlu 1 pix yg amat menarik kemudiannya baru di update blog ni step by step ya..:) yuk layan foto nya dulu yuk!

~ berpacaran bersama suami di Gunung Tangkuban Perahu ~

Baikla, sampei jumpa lagi ya. Nnt Iza update kemudian ya... Skrg ade kerja yg perlu diselesaikan.. Permisi dlu ya... Daa~

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails