click this to be awesome person

Sunday, 6 March 2011

Congratulation To My Old Friend's

Salam alaik, selamat siang semua teman2...:)
Pg td Iza bangun agak lewat sket, then ade msg masuk kat hp...
Dengan keadaan separa sedar tu baca la msg tersebut..
Rupe2nye my old friend (skool-mate) dah selamat melahirkan baby boy yang seberat 3.6kg!
Wah! Semangat betul baby die, die n husband die (irfan) menamakan putera mereka Danish Iqram...
So far tak tahu mereka masih di Hospital Ampang atau dah discharge...
Seronok betul Iza terima msg tu... Sorang2 kawan2 dah dpt baby...
Tp Iza bile lak erk?? Memang teringin sgt, tapi xpe...
Allah Know What He's Doing Rite?
Yang terbaik untuk hamba-Nya adalah yang terbaik dari Maha Pencipta-Nya... :) Insya'Allah nnt Iza nak g melawat la...
For Abby & Irfan, Tahniah buat
anda kerana sudah menjadi mama & papa...
Moga bahagia selamanya...
Amin...:)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~ this is Irfan & Abby pix wedding around Mac 2010...:)
Gorgeous rite? ~

The End.



^izzah_fendi^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails