Wednesday, 2 March 2011

1st Vacation :)

Yihaaa!!! Assalamualaikum... Ade sape2 rindu kat Iza tak?? he3.. Poyo je, mcm la diri tu terkenal dan disukai ramai...Eh, mcm tag line susu krim lemak manis pulak "lazat dan diminati ramai" hehe.. Oh ye, Iza hari ni tak nak cte pape pun or bukan nak update blog pnjg2 berjela pun...Sekadar menjenguk je... And nak leave some msg spnjg ketiadaan Iza di Malaysia... Chewaahh!!! Mcm jauh je bunyi nye... Mcm nak g Hong Kong Disney Land je... He3... Yang pasal Hong Kong tu vacation no 3 kot selepas ke Pulau Sipadan.. Wah banyak nye... So vacation no 1 ape? Hah! Tggu kepulangan ku nnt ye.. So, may be blog ni akan ditinggalkan slma seminggu lebih kurang (slma ni pun blog ni slalu ditinggalkan) hehehe... Okeyla, Iza tak habis lagi packing barang... Kang bising pulak Mr. Hubby... Flight petang karang... Hope so korang doakan keselamatan kteorg pegi dan balik ye... Nnt Iza bawak ole2 iaitu gambar kenangan spnjg berada di sana ye?? Hehehe.. Daaaa...



^izzah_fendi^

3 comments:

  1. ehhhh...bole ke kalau kita nak rindu? tak ke nanti kene pelangkong??

    ReplyDelete
  2. Mr. C
    :: hehe..
    :: sekadar rindu2 sesame blogger..
    :: x kisah..hehe
    :: btw, tq for visit my blog..:)

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete
  3. nanti citer pasal kat Bali n other parts of Indon tu yeee... nak dgr juga, kita pnh juga ke sana tp kat kwsn bandar je....macet....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails