Monday, 7 February 2011

Dokumen Penting

Dah lame giler entry ni tersimpan di dalam draft... Yelah, asyik postpone je sampai x perasan pulak.. Ala, pasal dokumen2 beli rumah... Ingat ke senang and as simple as that.. Rupenye mcm2 yg kite nak kena prepare, maklumlah beli umah yang tak bp nak mahal sgt... So developer pun x bp nak canggih kan.. So, jom layan pix sket..





Ni borang2 yang telah dicetak dari bahagian pinjaman perumahan a.k.a bpp treasury MOF tu... Kpd siapa yang keje kerajaan ni lah antara borang2nye...





Nila sebahagian flyers bakal rumah Iza tu.. Knp sebut bakal? Sbb nye loan tak dpt status lagi.. So far sumenye okey... Hopefully berjalan lancar la hendaknya... Amin...




Antara pelan lantai n sedikit gambaran dalaman rumah tersebut... So far umah ni teres setingkat... 4 bilik tidur... 2 bilik air... 2 dapur (wet & dry kitchen) then bukaan rumah ni seluas 20 x 80...





Yeszaaa! Pelan lokasi bakal rumah ni adalah area Salak Tinggi yang berdekatan dgn KLIA, Nilai, Putrajaya, Cyberjaya...





So far dah sign beberapa dokumen dgn pihak peguam yan bertanggungjawab.... Nasib la law firm ni milik melayu, so byk lah boleh tolerance sket... Okey... Hopefully sume selesai dgn cepat.. Dah pening pale dah pk mcm2 ni...Fuh! Insya'Allah... Hope so...


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails