click this to be awesome person

Thursday, 10 February 2011

Demam

Disebabkan Iza dijangkiti virus2 demam yang agak teruk, terus terbengkalai semua aktiviti termasuk nak update blog ni... Adoi... Yang paling sakitnye bile tekak pun sakit n suara x keluar... Mcm mane nak ckp ngan org?? Hah, time ni lah jadi bahan ketawa org2 sekeliling. Hampeh tul la.. Yela, klu dh bercakap gune suara halus + kepit, mau org tak gelak? Hu3. Sampai pegi jumpe Doktor pun die gelak ini kan pulak Hubby Iza... Pergh!!!!!!!! Jenuh nak ckp bile org tak fhm2 kite ni x ade suara... Sabar je lah kan... So, nnt if Iza dah sehat sket Iza update la blog ni erk... So far memang tak bp sehat... Pastu boleh plak assignment melambak2... Nasib2... Okeyla... Take care...



^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails