Thursday, 9 December 2010

Result Exam


Korang, nak tahu x... Pagi tadi Iza dpt msg dari my classmate tau...Name akak tu Kak Shiela... Die ckp dlm msg tu result exam utk semester ni dah keluar...Ape????? Ni yang buat Iza tak senang duduk ni... Takut la.....Hati ni dup..dap..dup..dap.. aje dr tadi.. Sampai msg kat Hubby, die lak offer nak check kan n Iza tak yah check..Boleh ke camtu?? Hmm..Pastu dok excited + nervous nak check bukak lah portal UiTM ni.. Ale2 tak leh nak access result sebab tak complete SuFO...Pastu siap UiTM bagi sms lagi kat hp berbunyi "Please complete your SuFO through i-Learn Portal. If not, your exam results will be blocked"
Dengan tercengang2 dak Iza ni berfikir...Berputar2 dalam kepala otak pikir SuFO tu ape???? Pastu masuk i-Learn baru lah tahu...SuFO tu lebih kurang mcm evaluation untuk lecturer melalui student... Then, once tak complete SuFO tu tak leh la nak access result exam tu... Adoi... Mule2 hati berdebar2 nak check lame2 jadi malas dah sebab banyak sgt lah step nye... So, esok aje lah leh check.. Harap2 semuanya lulus dgn cemerlang... Mudah2an... Sekejap je dah habis satu semester... Pasni naik semester baru pulak, pastu grad...Cehhhhh!!! Ckp senang je lah Iza oii.. Nak hadapi setiap semester ulang alik g kelas tu tak pikir ke?? Hu3.... Allah sahaja yang memahami...Moga segala pengorbanan ni akan membuahkan hasil.... :)
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails