Sunday, 5 December 2010

Outstation Monsoon Cup

Salam, minta maaf semua sebab menyepikan diri sekali lagi dr blog ni... Iza sbnrnye outstation last week.. Dapat memo last minute kena pegi pameran ke Monsoon Cup di Pulau Duyong, Kuala Terengganu.. Dalam hati memang berat tak nak pegi, tapi memandangkan arahan nak tak nak kena jugak pegi... Thats why menyepi seketika... FB pun agak sepi jugak...
Bergerak dr Putrajaya 28 Nov hari Isnin... Sepatutnye Monsoon Cup habis 5 Dis tapi Iza n My Lady Bos ade personal thing yg kena buat so balik awal n we all mintak tlg officemate yg lain ganti.. So Insya'Allah next week Iza akan update lagi ye.. Right now at my Family Home @ Gombak... Selasa ni kan Ma'al Hijrah kebetulan ade kenduri jiran terdekat di sini haruslah tlg kan...
So, will be update later.. Salam Ma'al Hijrah buat semua warga umat islam.. Mudah-mudahan segala yang kita niatkan akan dapat dilaksanakan dan dimakbulkan Allah.. Amin Ya Rabb..
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails