click this to be awesome person

Tuesday, 23 November 2010

Kembali Berblog

Rasenye mcm dah keras jari jemari dak Izzah ni nak menaip ni... Hu3... Ape pun sebelum memulakan bicara ni, nak bagi la salam dlu..Hi3.. salam alaik n salam sejahtera sume... Tu pun klu ade yg baca blog ni la...Ekekekeke...
Okey, last Iza update blog ni pasal wedding adik ipar Iza kan.. Tp Iza x dpt nak upadte lagi sebabnye gambar2 dah tersusun n tersimpan rapi dlm external-hard-disk lah.. Benda alah tu pulak ade kat umah.. So nnt2 lah jawabnye yea... Ape pun Iza akan cube utk meng-updatenye (x pape ayat). Sepanjang bulan Oktober memang le Iza bz... Terlalu bz, bz dgn Final Exam... Now tengah cuti semester.. Januari 2011 mula balik sem 4.. cepatnye lah hai mase berlalu yea..
Oh lupe lak, baru2 ni Iza n family ade ke Utara tanah air... Habis satu Utara kiteorg pusing kecuali tak sampai perlis.. He3... Kwn2 sume g mane??? Hmm... Penat berjalan tak hilang lagi tapi besh walau pun suami tak bersama.. My Hubby tu mcm biasa lah die, keje..keje..dan keje...:) actually jari telunjuk Iza tengah injured ni sebab terkena tulang ikan, so tak boleh nak taip banyak2 sgt la...Rasenye cukup sampai sini kot, jap2 lagi klu Iza free n tak banyak keje Iza upload gambar n update lagi ye....
Tp sebelum tu nak tepek pix terbaru empunya blog ni..Ekekekeke... Klu tak suke tengok jgn tengok! :)


-

-

-

-

-

-

-

-

-


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

~ He3. Ni lah salah satu pix dari jelajah aka holiday kat Penang baru2 ni ~


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails