click this to be awesome person

Tuesday, 24 August 2010

Baru Nak Update

Oh ini merupakan cerita lame ye semua tp bile tadi kemaskini folder dlm PC ni maka terjumpe lah gambar ni... Ni my lady boss, yg bakal melangsungkan dan menamatkan zaman bujang nye tahun depan.. Baru je bertunang bulan Julai yg lepas, pix kat atas ni mase iza g teman die ke Uitm Shah Alam utk die amek dokumen from her ex-lecturer because she want to further her master at UPM...
So after settle bout the document we all terus je menghala ke arah Seksyen 7. Yup, terus ke wisma jakel yg baru n besar tu.. Pergh! Rambang mate u all... Bile teman die pilih2 kain n try2 kain lace tu rase mcm nak naik pelamin skali lg aje.. Hahahaha... Tp dgn org yg same la, syoknye kahwin!!!!
Fuh! Bakal husband my boss ni adlh seorang army..airforce klu tak silap, so kenalah cr baju yg ala2 white2 mcm tu kan.. Tak sabar nak pegi wedding die nnt.. Mesti besh! Psstt!! Nak tau tak dlu Iza prnah angan2 nak kahwin lalu bwh pedang, tp tak kesampaian.. Hahahahaha!!! Tak boleh blah la bile try to "bercintan" dgn abg2 perang ni sebab... Ntahla, tak de sehati sejiwa ngan diorg kot... Hu3.. Itulah name nye jodoh, bercintan sepanjang n selama mane pun klu dah tak ade jodoh mmg tak boleh buat ape kan.... So kena lah belajar terima nye dgn redha..
Wallahu'alam.. Oh, my lady boss ini hari cuti la... Mcm bosan sket la jadinye sebab slalu ape2 mesti gossip2 ngan die.. Hahahaha.. Xpe2, hari ni nak concentrate buat assignment HRD... Okey then.. Nnt Iza update lagi tau! Daaaaaa..


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails