Wednesday, 28 July 2010

Tahniah Balqis!

Salam Alaik semua... Dengan ini Iza nak ucap kan TAHNIAH kpd my klik iaitu Balqis Zaraza krn telah slmt melahirkan bayi perempuan seberat 2.6kg di Hospital Putrajaya pg td... Actually smlm die ade text Iza ckp die dah masuk wad, ingat smlm bersalin tp ari ni rupenye.. Ape pun utk Balqis dan suami semoga kehidupan kalian sekeluarga lebih ceria dgn kehadiran baby gurl ni ye...Dah dpt sepasang dah anak erk? Okey lah tu anak sulung lelaki.. anak kedua perempuan.. So sweet.. Insya'Allah klu Iza ade mase nnt Iza jenguk Balqis n baby yea... :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~ Sewaktu sedang sarat mengandung, x silap time ni lg bp minggu sbelum due bersalin... Selamat berpantang ye Balqis ~

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails