Thursday, 29 July 2010

I-City Shah Alam

Yihaaaa! Weee..Weee.. Eh! Salah channel plak... Okey, nak story pasal kami pegi melawat i-City Shah Alam.. He3. Mcm pegi bercuti ke luar negara pulak cr nak cte yea? Alahai, nampak sgt lah dak Iza ni teruja bile terlepas dr kandang... Hah! Faham ke? Yolah, asyik terperuk kat opis, pastu g kelas, pastu balik umah! Hah! Life ke tuh? Life lah jugak tp tak brp nak feel kan? Ewaahh! Main feeling2 bagai pulak.. Name aje student Uitm Shah Alam dekat nak 2 tahun lah jugak tp bile org cte pasal i-City jd mcm blur2 sket... Hahahaha! Kenyataan okeh yg dak Iza baru jejak kan kaki ke situ mgu lepas... Lantak lah korang nak kate aku ape, dah aku bz tak de masa nak jenjalan mcm korang...Eh! Tetibe emosi pulak! Maaf yea... Oh ya, smlm Mr. Hubby baik hati tlg hantar ke kelas n jemput isteri nye ini.. Yang kelakau tu smlm sebelum turun kete ke Fakulti, msa salam cium tangan n cium **** (pipi ngan dahi lah, jgn pk bukan2 lak) sempat lak die pesan " Sayang belajar rajin2 yerk!!! " hihihihihihi... Comel je, mcm antar anak g sekolah... He3.. Okey lah tu... Berbunga riang hati dak Iza nih n bersemangat nak belajar.. Hu3.. Yoyo je tu..
Nak jugak masuk bawah menda alah ni, konon2 mcm princess la? Jadilah kan, yg penting dah jejak kaki... Spt biasa Mr. Hubby tu layan je lah bile dak Iza mule posing2 ni kan...

Oh! Teruja dgn x-mas tree tu.. Penuh lampu yg terang ya amat! Sempat bisik2 kat Mr. Hubby "Yayang, klu ade camera DSLR lagi besh kan??"

Cantek kan? Rase nak bawak balik letak kat hall rumah je wlu pun hall sekangkang kera hutan.. Muahahahaha...

alamak?? Sape tuh? Kenapa tu? Iye...Itulah akibat amek gambar tak pakai DSLR... Hahahaha!! Just pakai cammy biasa aje..Takpe, ade i kisah?? Kisah sbnrnye..Huwaaa!!!!

Acecececece..Kunun2 model the best of 2010 ke? Haruslah tidak, skdr nak gedik2 ngan suami sendiri..Tak salah kan? :p

Oh, muke sy amatlah tidak secantik mane ketika ini... (habis, hari2 lain cantik ke?) hehehe... Mr. Hubby pun mmg tgh serabut n bz thats why la dah berjambang bermisai bagai.. Biar dua2 laki bini ni settle mslh bersama2...Hi3. Mslh kekangan masa waktu bersama2...Fuh!...So bile dpt masa berama2 tu mmg tak lepas kan peluang la...Berharga beb!

Thats My Hubby yg tak brp syuke nak pose2 ni..Tp klu dah asyik wife die bising suruh pose die layan aje..Terpaksa......................

I am Minie Mouse!!!!! Beriye2 nak beli kunun2 nak jadi comel lah? Langsung Mr. Hubby tak layan okeh! :p

Siyes nye muke anda wahai Incik Affendi?

Me again! argh!! Stress krn pimple naik bagaikan johan...Start class je mesti berlumba2 lah die nak bertepek2 kat muke tu...Just ignore...

Comei tak? Key chain kaki tangan gambar dak kembar...RM 12 je.. Nnt balik gombak nak bg kat mak Iza... Saje suh die letak kat bag ke kunci ke...:)

Yang ni kami punye... Tak setuju ngan gmbar tu, tp Mr. Hubby nak sgt buat gambar ni... Maka jadilah sebegitu rupa.. Senang je, g kedai yg ala2 bazar mcm kat up-town tu pastu bluetooth la gmbr mane yg kite nak wat key chain.. Klu mcm ni ade kaki n tangan die charge RM 12.. Yang lain harga lain la... Untuk kenang2an...Kono mase zaman couple2 dlu lah? Oh, kami tidak bercouple yea dlu, terus tunang n kawen..Eh yeke? :p

I'm not sure either mase nak masuk tu mmg kena bayar or tak... Tp that time we all pegi kena bayar RM 5 utk 1 kete.. Then ticket tu kena isi butiran name n so on utk cabutan bertuah Lampu Digital yg berharga 20k ++ if i'm not mistaken... So sape yg bertuah tu erk? Rasenye sampai this August la...

Time ni nak balik dah...So just snap dr dlm kete aje... Sebabnya masing2 dah kepenatan n ngantuk... Takpe, lain kali boleh pegi lagi.. Fyi, i-city ni open sampai kul 4.00 pg... So, banyak mase kan.. Pd yg belum pegi tu jemput2 lah dtg..Hehehehehe...

Main entrance for i-city... No. 1 Technology City... Iza tak ckp tp kat signboard tu ade tulis...Nampak ke tak?? :p Nnt ingat nak ajak my family dtg sni la, mesti besh n meriah..:)senang je nak cr, cr pintu belakang uitm shah alam tu... Tak pun cr wisma jakel shah alam yg baru n terbesar tu... area2 seksyen 7..nnt mesti korang jumpe punye lah..:)
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails