click this to be awesome person

Thursday, 22 July 2010

Floria 2010 Putrajaya

Bunga-bunga matahari... Anggun mekar di taman sari.. Warna jingga suntingan hati.. lalalalala~~~ Harus nyanyi krn hati girang berbunga riang... Bukan ape pun, nak update pasal Iza ke Floria baru2 ni... Merancang dgn En. Suami punye lah lame, ale2 tak pegi pun dgn beliau sbb bz dgn keje la... so pegi dgn Kak Midah aka my opish mate tu.. Tu pun pegi after office hour... Memang bercadang nak membeli bunga or pokok hiasan utk diletak di ruang balkoni yg sekangkang kera tu... He3.. Jom kite cuci2 mata tengok gambar, tp majoriti gambar dak Iza lah... Kan dah lame tak tepek gambar sendiri, nak2 pakai baju kurung tau.. Auuww!!! Tetibe lak... Agak2 klu mls nak tengok or nyampah tak yah le scroll ke bwh, just close aje window korg tu erk..

Terlalu banyak khemah lah utk dilawati, maka kami hanya melangkah ke tmpt2 yg menarik dan ikut sedap kaki melangkah aje..

Mak ai!! Merah tak baju i tu? I kan anak jati Selangor! Haruslah merah kuning erk? Tetibe aje... Kebetulan pulak baju tu mengikut tema Floria 2010 ni.. Bunga2 gitu...

1 Malaysia! So creative kan? Bp lame lah amek masa nak decorate menda tuh erk? Hah, cpt pk sume...:) **gaya konon2 ayu dan skema telah berlaku spt pix di atas**
Alangkah indahnye klu ade rumah yg laman nye mcm ni kan? Confirm tiap2 hujung minggu breakfast kat laman ni :)

Pix ni taken by Kak Midah **credit to Kak Midah** not bad gak amek gambar erk? Oh, klu ade sesape bertanye nape gmbr kak midah tak de, sbbnye kak midah ni tak bp suke bergambar.. Hu3... Jwpn slmt :)

Bile sy akan dpt beli item spt di atas ni? Mmg teringin sesangat! Aduhai! Cantek kan?

Kebetulan mase ktorg pegi tu radio Hot fm ade buat siaran luar kat Floria... So ape lagi, dgn selamba badak pose kat blkng diorg tuh... Btw, sweet kan Anne ni bertudung.. :)

Lagi gambar saya :)

Warna-warni yang ceria!!!!! Dah mcm kereta berhias pun ade jugak kan?

Nama dekorasi taman ni ialah Taman Ibu tak sure dr sekolah / ipt mane...

Tak tau nak komen ape dah, yg pasti mmg cantik dan mendamaikan...

Dan sy kelihatan di sudut itu :)

Bersama Viva Zoomers Hot fm :) **warna strike tu same color kan ngan baju dak Iza**

Penyertaan dr Kementerian Wilayah Persekutuan & Kesejahteraan Bandar Putrajaya

ala2 tepi pantai gitu kan? Tp tercapture gambar crane under construction kat belakang tu sket.. he3. Takpela, yg pntg happy :)
Oh, kelihatan jambatan yg penuh dgn kenangan di situ sewaktu zaman muda2 dlu.. Ngeh! Ngeh! Zaman bertenet dlu2..:)

Dah mcm view kat Taman Tasek Titiwangsa pun ade kan? :)

Penyertaan dari negeri Johor "Laman Johor"

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yang terakhir, pix berlatarbelakang Monumen Alaf Baru :), sempat jugak lah memborong pasu 2 buah, pokok bunga 2 & tanah 3 beg... Sampai je rumah terus berkebun.. Hi3... Tp lately ni x sempat memanjai poko2 tu sbb bz dgn kelas. Takpe, weekend ni ade, boleh spend time sket... Okeylah, nak bersiap2 utk ke Shah alam for attend my Strategic Mgt. Class :)
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails