click this to be awesome person

Friday, 11 June 2010

Dinner @ Cruise Tasik???

Weeeee!!~~~ Neno! Neno! Neno! Kegilaan melanda seketika dek kerana blog ini sekian lama tidak diupdate yea... Almaklum sajelah alasan yg sinonim iaitu SIBUK... Ya betul, nak2 skrg ni sibuk dgn latihan nasyid untuk Festival Nasyid 2010 nnt.
Okey, kite ke topik yg sepatutnya... Hari ni Iza akan merasai menikmati pemandangan di malam hari sekitar Putrajaya tp di atas Cruise Tasik Putrajaya tau... Ngeh! Ngeh! A lot of thanks to My SIL krn meng-offer kakak ipar mu ini ye...
Al-kisah mule2 tak nak ikut bukan sbb jual mahal atau ape, tp sebab latihan nasyid habis lambat so tak nak la nnt rush2 ke ape tp memandangkan boleh excuse so xnak la lepaskan peluang kan... So we will be there @ 7.00pm... Lagi besh klu ade camera DSLR tuh kan? ***Yayang...Pe kate kite beli nak? nak? :p*** Selain Iza yg g adik ipar Iza yg Aida tu pun akan join skali, yelah cuti sekolah so xdelah die boring dok kat Ipoh tu kan... Bg die have fun sket sblm menghadapi exam SPM tahun ni! :)

Gambar di atas sekdar gambar hiasan ye kwn2 semua. The real picture will be upload later (next week). So balik keje ni knalah cpt2 nak siap2 bagai kan... Tp skdr atas kapal tu aje... Yg pntg imej mesti class! :) Untuk keterangan lanjut berkenaan Cruise Tasik Putrajaya ni sila lah click link ini yeah http://www.cruisetasikputrajaya.com . Lagi pun ade promotion sempena cuti sekolah ni... 5th - 20th June 2010 tau. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails