Tuesday, 18 May 2010

Majlis Aqiqah Kakak & Adik

Salam Alaik semua... Fuh! Fuh! Fuh! Bukan menghembus habuk / kepanasan tp sbnrnye menahan kesakitan akibat jari telunjuk sblh kanan terkena tin sardin. He3. Nampak sgt keganasan berlaku di dapur Mrs. Affendi yeah!

Okeh! Back to the topic, setalah bertungkus lumus mengerahkan tenaga dan tulang empat kerat sempena sambutan Hari Belia Negara 2010 yg berlangsung di sekitar Putrajaya baru2 ni baru lah dak Iza dpt menjalankan tugas2nye seperti biasa. Penat giler ar! Ditambah dgn keadaan cuaca yg mmg panas terik tahap gaban punye lah!

Kesesakan lalu lintas dan org ramai jugak salah satu penyumbang kpd peningkatan tahap suhu badan yg kurg stabil a.k.a DEMAM + Suhu Badan Panas. Bab cerita HBN2010 akan diupdate kemudian ye. Skrg ni nak cte pasal kenduri Aqiqah si kembar. Sape lagi klu bukan kakak & adik tu.

Gmbar di atas ini adalah sampel tagging utk goodies bag / door gift kpd tetamu2 yg bakal hadir ke Majlis Aqiqah Nur Qadirah & Nur Qadisah pd 29 Mei 2010 bersamaan 15 Jamadilakhir akan dtg. Tapi klu nak ikutkan umur si kembar ni dah cukup 2 bulan pd 20 Mei 2010 ni... Kire okey lah kan, 2 bulan lebih dah buat Aqiqah utk dua beradik ni. At least adalah "tunggangan" utk mereka dua beradik di "alam" sana pd masa akan dtg. Amin Ya Rabb!!!! So Iza cdg nak sponsor muffin kek tp td call mak Iza die kate die dah uruskan sumenye. So maknenye Iza just bg duit aje lah ye. Then nnt ingat nak balik awal sehari sbb 28 Mei kan hari wesak, so cuti kan? So nak balik sehari sebelumnya. Iyelah, nak tolong2 mane yg patut di samping leh main dgn budak bam2 dua org tuh! Hi3. Okey sume. Blog ini bakal diupdate lg ye. Diantara topik2 menarik adalah :

-

-

-

-

-

-

-

-

-

1. Hari Belia Negara 2010

2. Percutian Idaman (Masa Terdekat) Bersama My Yayang

(destinasi yg menjadi pilihan??? akan di ajukan kpd My Yayang :) )

Sampai berjumpa lagi ye kawan2 ku :)

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails