click this to be awesome person

Sunday, 23 May 2010

Lepas Rindu + Geram

Siapa syuke baby?? Angkat tangan!!!!!!! Saya! Saya! Saya suke sgt same baby, nak2 baby yg comel2 tuh! Hi3. Dah name pun baby mesti lah comel kan? kan? Tp lagi besh klu ade baby sendiri kan? Insya'Allah...:) Okey, back to the main topic. Actually yesterday i'm going back to my parent house at Gombak.


Yup! For the reason to visit & spend more time with my family especially my niece (twin okey)... Very long time no see that pretty princess!!! Miss damn much! Okey! Dah berbelit lidah ni speaking bagai, mcm poyo je erk?? :p Klu balik Gombak mesti tak sabar nak main2 ngan budak tembam 2 org tu yg dah makin gebu + debab! Hu3. Jom layan gambar2 mereka ni...


~ Tu dia!!! Pipi kuih pau yang terlebih2 tau! Hish!!! Rase nak giget2 aje! Smlm geram sgt, Iza gomol2 le budak2 tembam ni... Sampai nangis le di buatnya oleh Mak Lang die ni... Yg paling ngengada si adik, pantang org kcu sket mule nak mencebik n drama lebih! Yang kakak agak baik sket, tp lame2 meraung gak sebab kena kcu oleh Mak Lang die ni.. Hi3! Padan muke!!! :p Sape suruh comel...Kan dah kena...Ngee!!! ~

~ Sape pernah tengok cte kartun "Kampung Boy" kat astro dlu??? Kan ade part yg Mat tu nyanyi "Kita panggil die DEBAB si DEBAB!!!" Iza pun nyanyi kan lah dkt twin ni, boleh kakak Iza (Along) tu terasa sebab dlu mase kecik2 Iza ni pembuli sket, syuke ejek2 adik beradik! Hahahahaha! Jahat tak? Dah tu mmg anak die pun ngikut die debab gak ms kecik2 dlu... Sebijik!! ~


~ Semalam gak Iza n adik Iza tolong2 my mum kemas2 rumah, mmg rumah tu teramatlah bersepah sejak2 baby twin ni lahir, bukan sebab diorg ni yg buat sepah tp gara2 mak Iza yang tak menang tangan kemas umah. Yelah, mane taknye baby dua org kan, susah nak handle...So kebetulan Iza free Iza tolong la, bersih2 kan ape yg patut. Ubah2 kedudukan perabot supaya rumah tu lebih luas sket ruangnya... Kan minggu depan nak kenduri Aqiqah dak2 TEMBAM ni!!! Nnt Iza update lagi ye... Banyak lagi nak cte tp mslh mase tak mengizikan sbb jap g nak kuar ngan My Yayang... :) Sblm tu layan pix kat bawah ni, actually buat utk letak kat goodies bag mase kenduri Aqiqah nnt.. :) ~


~ Okeh tak??? :p ~

^izzah_fendi^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails