Tuesday, 18 May 2010

Iye Ke Same???

Okey! entry kali ni bukan entry seperti yg dak Iza janji kan sebentar td ye. Should be entry yg sepatutnye kan pasal HBN2010 & Percutian Idaman kan? Tp ni kite kena out of topic tu kejap.

Sebabnye..... Iza nak nyelit sket topic hangat lg sensasi! Pergh! Kalah artis ni, tp mmg betul ade kena mengena pasal artis tau! Artis lelaki lagi kacak gitu. Ngeee~! Gatal sket2. Ntahlah, nak kate tak tp mcm iye. Nak kate iye tp mcm tak. Mcm mane tu ye???

Okey mcm ni, korg kenal tak pelakon lelaki name Sein? Ala..Mesti kenal punye lah kan? Kan? Nak2 baru2 ni tgh famous berlakon dlm slot Akasia ADAMAYA tuh kan? Hensem tak die tu?? Klu pd Iza bolehlah, sebab Iza mmg tak suke klu lelaki ni cerah2 sgt! Sebab Iza pun bukanlah secerah mane! Hahahahaha! Fair tak reason tuh?? :p Okey! Jom scroll pelan2 ke bwh ni!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Hish..Korang jgn la gelakkan pulak erk? Iza pun bukan nak perasan lebey atau nak up2 My Yayang ni. Tp dah ramai kenalan2 tegur / ckp hal yg same tau! Dialog lebey kurg mcm ni lah... Muke hubby ko mcm ala2 Sein Adamaya lah! Xpun mcm ni, ada iras2 muke Sein Ruffedge lah suami u ni. Hu3! Ye ke? Sekali pandang mcm ade... 2 kali 3 kali pndg tak de rasenye.. Alahai...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Hah! Yang ni korang kenal tak? Fezrul Khan??? Klu tak kenal tak pelah, silalah buat2 kenal erk! Ada jugak org kat luar tu ckp muke Hubby Iza ni ade iras2 muke Fezrul Khan ni. Pulak??? Adoi! Org pertama yg ckp mcm tu adalah jiran sebelah rumah mak Iza kat Gombak tuh. Ayat die sng je..Muke suami Alang (panggilan Iza di rumah) maaaacam muke Fezrul Khan pelakon tu lah! Gullppp!!! Main kembang hidung My Yayang tuh! Ape yg pasti semua kejadian sama ada cantik ke, lawa ke, sempurna ke, x sempurna ke adalah ciptaan Allah Ta'ala. Kite sebagai hamba-Nya hanya sekadar meminjam ape yg telah dianugerahkan. Oleh itu bersyukur lah pd Yang Maha Pencipta. Wallahu'alam. Jazzakallah :)
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails