click this to be awesome person

Thursday, 1 April 2010

Today Is April!

Wow! Dah masuk April dah? Cepatnye???? Nape berlalu begitu pantas je bulan Mac??? Wawawawa, banyaknye peristiwa n perkara yg terjadi dan tercatit sbg sejarah spnjg bulan itu. Sy syuke lah! Alhamdulillah, mudah2an bulan2 akan dtg lebih menyeronokkan sy dan semuanye.
Okeh! Hari ni je ade dua org kenalan sy menyambut hari kelahiran mereka. 1st April... So kepada Kak Farah Rosli & Daia Saad : Selamat Hari Lahir buat kalian, Moga sentiasa dibawah Rahmat Allah. Amin! Hampir terlupe pulak sy ni, actually baru2 ni ( x lah baru sgt ) 20 Mac 2010 yg lalu, sy telah mendapat baby twin! Yuey!!!! Tp bukan baby sy lah, baby kakak sy.
So cute sbb dua2 mcm amoi ikut muke Umi die. Yang si kakak namenye Nur Qadirah (Cahaya Yang Berkuasa) dan yang si adik Nur Qadisah (Cahaya Yang Suci)... Name2 tu sy yg suggest kan, dan kakak serta abg ipar sy telah bersetuju memilih name tersebut! Besh! Bile mau letak name anak sendiri ni?? Gulp!
Okey twin, Mak Lang dah ade geng utk bulan Mac. Mak Lang punye birthday kan 29 Mac...Tahun aje lain.. Kihkih... Utk makluman kalian jugak, Iza telah mendapat banyak hadiah dr Mr. Hubby! Hadiah tu pulak diberi awal dr tarikh yg spatutnye, xpelah! Kire okey lah tu! Terima kasih sygku. Ade satu je lagi hajat yg masih belum tertunai, iaitu untuk holiday ke Bandung...
Insya'Allah jika segalanya berjalan lancar dan kewangan mengizinkan sampai lah kami ke sana. Passport sudah lame siap nih! :) Doakan sy ye semua! Love u lah!
Oh! Tak lupe jugak buat sahabat sy yg bernama Nur Aishah binti Jasni yg warded di HUKM, sy doakan semoga beliau cpt sembuh spt sedia kala. Kwn2 yg lain pun tlg same2 doakan utk die ye sbb die tbe2 tak boleh berjalan dan kaki tak boleh bergerak. Menurut kate doktor ade darah beku yg blocking. Ape pun moga die kuat semangat hadapi dugaan hidup ini. Amin Ya Rabb! Salam


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails