click this to be awesome person

Saturday, 10 April 2010

Sedang Meng"download" Software

Ketika ini Live Piala FA Neg.9 VS Kedah, penonton setia ketika ini adlh Mr. Hubby... Tp x lah setia sgt sbb kejap2 tukar channel lain... Iza hanye kedengaran dr dlm bilik tidur smbil melayang internet ni hah...
Bukan x minat, minat jugak tp disebabkan keinginan dan nafsu utk berblogging amat tinggi, maka ku tgglkan acara bola itu... Hu3.. Sekali lagi kedengaran Mr. Hubby menukar channel TV. Boring ke??? Hu3. Biarkan lah die melayan blues sorang diri, Iza sdg ade tugas pntg ni.
Ape yg penting tu? Ni hah, Iza tgh download software tuk letak watermark pd photo2 Iza... Sblm ni dah ade, tp tu kat PC ofis rasenye... Lame jugak ye nak tggu successful ni... Hu3... Dlu time software tu ade, buat tak reti je...
Sebabnye kes MALAS yg amat tinggi. Skrg rase mcm rajin je utk meletak label di photo2 ku... Privasi lah sket kan, maklumlah skrg ni ramai yg suke amek kesempatan klu hak cipta tak terpelihara.
Sdgkan yg terpelihara pun byk yg copyright kan? No komen, ape yg pasti ramai yg tak suke dgn perkara copy meng'copy' ni kan... Tlg respect sket hak org lain... Peace! Okeh, dah install dah.. Saat utk bertungkus lumus ni... Smbg nnt ye... Daaa...
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails