click this to be awesome person

Tuesday, 27 April 2010

Kecantikan

Topik di pagi hari bermula dgn perkataan KECANTIKAN... Sila angkat tgn jika ada di antara kalian yg tak mahu jd cantik... Sile2... Jgn malu2 sbb bukan ape, sudah lumrah manusia... Klu boleh pd pndgn mata semua nak nampak cantik, kemas dah sentiasa menarik pndgn sesiapa.
Tak salah klu kite cantik kena pada tmpt kan? kan? Dah la, taknak bersyarah lak kat sini. Sbnrnye post ni sepatutnye Iza post awal April tp ni dah nak masuk bulan Mei dah pun... Hai.. Sibuk sgt ke dak Iza ni? Hish!! Hish!! Siiiiibuuukkkkkk sgt! :D...
Seperti biasa produk2 di bwh ni disyorkan oleh my lady boss klu dlm FB name nye Hajar Fil'alam, die yg syor kan... Tp bukan syor free2 cm tu aje yeh... Haruslah berbayar kan... Hahaha... Baikkan boss sy itu?? Baik.... :) Tak kisah la, lg pun harga losyen2 tu separuh harga dr yg sbnr... Klu RM300 jadi la RM150... Tp knp sampai dua erk??? Jom kite zoom in jom!

~ Brand Estebel ni from France... Do yo know France?? Ohh! Yes France locate in Paris, so clever huh! :) Actually my lady boss tu ade kwn nye pramugari (skema lak) so ade lah biz kecil2an yg die buat bile come back to Malaysia. So my lady boss ni lah jd agen nye... Hahaha.. Tak tau la agen berbayar ke tidak... Tp klu keje amal jariah pun tak salah kan, tlg org tmbhkan hasil pndptn... So far Iza dah gune dah losyen for body ni... Yang color merah tu lah, yg color oren tu ape erk?? Hehehehe.. Tut!! Utk hal2 kewanitaan aje ye... Nak tau gak ke??? Ala.... Yang utk push2 up tu... Lebey kurg utk re-shape balik kite nye butt / breast la... Nak bg kenyal2 ke, nak bg mantap ke, nak bg tegang ke... Ikut suke hang la noo.. Cek habaq mai ja.... :)

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails