click this to be awesome person

Wednesday, 3 March 2010

Smlm Dak Iza MC...

Hmm... Pagi2 lagi dah tersedu sedan ni.. Nak besar lagi ke?? Adoi... dah macam dak Faris dolu2 tersedu... Hu3. Rindu lak kat die... Hmm.. Hari ni Iza masuk opis mcm biasa, should be pegi dgn Hubby tp disebabkan Hubby baru je balik keje n tak larat Iza pegi le sendiri... Smlm MC disebabkan tak larat sgt, rase mcm2 kat badan n kepala...
Mule sebelum tu rase nak muntah + sakit perut + pening kepala... Pastu subuh smlm betul muntah tp just muntah air... Aduh! Tak suke simptom seakan2 org pregnant ni tp tak pun.. Alahaiiii... Mungkin jugak angin kot... So smlm pegi klinik Lita Alis P9 tu jumpe doktor bagai n dpt ubat... Doktor tu pulak siap nak buat pregnancy test...
Iza refuse, malas la pulak... Tp spttnye time2 mcm ni dah period, smlm mcm ade darah tp ari ni tak ade.. Eh! Ntahlah, sejak2 kahwin ni period ni mcm segan2 lak die.. Ha3. Lantak ko lah wahai Cik Period...
Hm... Hari ni membawa bekal ke opis, alkisah mlm td tak leh tdo pastu kebetulan smlm g beli barang basah n sedikit lauk dgn Hubby kat pasar tani. Menu seperti biasa Iza telah memilih udang lagi, so semasa jarum jam menunjukkan tepat 11.30pm Dak Iza ketika itu sdg memasak di dapur...
Dah boring sgt tak tau nak buat ape, masak pun okeh what? Then pagi ni mcm mengalami simptom yg same mcm smlm, rase loya kat tekak n peratus untuk muntah memang tinggi... Selagi mampu bertahan, tahankan aje....
^izzah_fendi^

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails