click this to be awesome person

Wednesday, 10 March 2010

Coretan Sebelum Pulang

Tadi Iza tengah bz rancak borak2 dgn kawan Iza dalam phone (Nor). Die tanye pasal persediaan borang2 n dokumen utk nikah sebab wedding die bulan Jun 2010 ni. So Iza sembang le ngan die..

Pastu tengah dok ralik menyembang tu boss Iza panggil (Cik Hajar). Ingat ke ade ape , ade wat salah ke ape.. Ale2 rupenye nak suh tengok barang yang kawan die bawak...

Barang itu adelah fragrance utk home, office or letak la kat mane2... Wangi jugak! Tahan selama 5 minggu... Iza dalam hati pk brp le harga menatang ni, sebab packaging cantik n kemas. Dalam hati terdetik mesti mahal ni.. Ale2 harganye teramatlah murah dan berpatutan utk kite org2 biasa n luar biasa ni.. He3... Nnt ade masa Iza show off fragrance tu k...

Pasni tak yah dah beli brand ambi-pur tu.. Pastu bukan tahan mane pun.. Mahal lagi pun... Hu3. Cepat habis.. Yang ni tak yah nak spray2 pun, letak je nnt aroma kuar sendiri.. Mcm2 bau :

Lavender, Rose, Apple, Berberries, Vanilla, Ocean and etc...

X sabar lak Iza nak upload gambar tu.. Hi3. Sebabnye bau fragrance tu dah melekat kat tangan Iza.. Padahal baru pegang kejap aje... Takpe.. Kite same2 nnt kan kemunculannye ye, mane lah tahu kawan2 yang membaca ni nak order ke kan.. :) Daa...
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
Jap! Jap! Tadi memang dah nak out dah dr blog ku ini, tp last minute Iza terjumpe kotak fragrance yg Iza ckp td tu.. Kotak je lah, isi nye tak de ye puan2.. He3. So meh le scroll ke bawah ni hah...

~ Lavender : Wangi jugak, td mase masuk bilik boss Iza tu bau dah semerbak dah. Pd hal sekadar letak aje... ~


~ A little bit details ~

~ Sekian, sekiranye berminat nak order or nak tahu nnt bg tahu je Iza erk! :) ~

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails