click this to be awesome person

Thursday, 18 March 2010

5months Anniversary


Yuhuu!! Hari ni 18 Mac kan? Tp Iza bukan nak story pasal kisah hari ni, tp kisah smlm. He3. Iye, smlm kan 17 Mac 2010 maknenye genap 5bulan ulang tahun pernikahan Iza & Hubby...
Tp syg semalam Iza kurang sht, bangun pagi tu rase sakit tekak + sakit mate + sengal2 badan (ape yg dak Iza buat sebelum tu erk?) Rase mcm tak de wat pape... Hm... Biasala kan zaman skrg ni, penyakit dtg tanpa mengira masa dan ketika...
Okeh, stop about it. Lets continue about my anniversary story... So, smlm my Hubby pun EL lah disebabkan wife nye ni sdg sakit or tak brp sehat... Seharian kami di rumah lepak2 aje... Pas bangun makan, layan TV pastu tv layan kami.. (tertido) hu3...
Then lepas maghrib tu sedang dak Iza lipat kain kan, terkeluar la ayat ini pada sang suami...
"Yang, hari ni hari ape erk???"
Masa tu Hubby sdg bertenet dpn tv... Dgn selamba menjawab
"Hari Rabu la....."
Hmm... Dalam hati mase tu, ntah die ingat ke tak tu sambil sambung lipat kain...
Pastu selang beberapa minit kemudian Hubby ckp "Dah2, g mandi pas mandi kite kuar" Respon dari Iza ape lagi..
"Hah? Kuar? G mane?? Beshnye..."
Rupenye Hubby memg plan nak kuar tengok wayang utk celebrate our anniversary itu.. Wah! Terharu... Wlu pun kami menuju ke Alamanda, tp tak kisah la..
Asalkan keluar bersama2... Tp sampai2 kat wayang tu, tiket utk cte Alice In Wonderland dah habis... So tak tengok wayang le kami, skdr keluar jalan2 dan makan2... Hu3...
Itulah kisahnye... Hari ni dah masuk opis, keje mcm biasa... Ooo..Lupe lak, hari ni jugak 1st day utk Putrajaya Hot Baloon tau.. Mari lah dtg beramai2... Sampai 21hb aje tau.. Daaa...
^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails