Monday, 9 November 2009

Pagi Yang Ceria

Assalamualaikum semua warga blog&sekalian yang membaca blog ini. :) Setelah sekian lame sebulan lebih Iza tak mengupdate blog ni, ape kes??? Hik! Kepada yang tertanye2, kepada yang asyik dok bising kat telinge Iza ni pasal bile nak updtae blog, kini akan ku jawab pertanyaan kalian okeh! :) Alkisah bulan lepas iaitu Oktober 2009 Iza telah selamat diijabkabulkan dgn pilihan hati yang tersayang. Setelah setahun lebih mengikat tali pertunangan akhirnya kami disatukan dgn lafaz akad nikah. Dan dlm waktu yang same jugak Iza bz dgn final exam. Mane tak terkejar dgn nak exam, urus hal rumahtangga yg baru bbrp hari dibina. Amatlah kekok dah huru hara seketika. Baru nak bina ketangkasan diri melakukan kerja-kerja berkaitan.
Alhamdulillah semuanye berjalan dgn baik dengan izin Allah. Nnt2 Iza senang Iza akan upload bbrp pix kawin ye & story pasal sejak2 dah jadi wife org ni. Okeh, pagi ni masuk minggu kedua Iza mule bekerja setelah bercuti hampir 3 minggu lamenye. Biaselah bile dah cuti panjang, sumenye jadi malas n slow sket nak buat terutama keje2 kat opis. Nak bangun pagi pun liat la ya amat. Hik! (gelak gatal) Then pagi td Iza mcm tak sedap badan, rase pening2 dr malam td sebenarnye. Mungkin Iza salah makan, tak pun perut masuk angin gara2 tak makan sgt malam td. Padan muka, huhuhu... So ape yang menceriakan pagi Iza hari ni ialah Hubby telah menyiapkan breakfast utk Iza bawak ke ofis.
Wah!!!!! So lovely & touchful la syg. Terasa betul2 dihargai oleh suami tersayang! Thanx syg, muah! Bile sampai kat ofis je terus makan breakfast yg Hubby buat tu. X sabar2 tau nak rase, memang sedap sgt! Tak sangka suamiku ni pandai jugak memasak n buat resepi sendiri. Tapi kdg2 yg buat Iza geram sebab die pandai buat sepah kat dapur pastu malas nak kemas. Itu yg geram sgt! Huh! So HUbby, pasni tlg la rajin2 kan diri mengemas ye syg... Sekain utk pagi ini, Iza nak sambung buat keje yang nak menggunung ni. Daaa....

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails