Wednesday, 30 September 2009

Walimatul Urus ^^

Wah!! Dah mule mengupload gambo2 & mengupdate ceritera2 tentang perkahwinan ni.. Ehem!!! Sakit lak tekak ni hah, hik! Ye la, sebelum ni malas nak heboh2 awal2 lah kan, nnt org kate jakun lak...He3. Okeh2, mari kite melihat2 design kad walimatul urus di bawah ni erk... Iza & Hubby tempah bulan lepas, siap sebulan la sebabnye kiteorg nye urgent case a.k.a urgent customer. So bayar pun agak mahal lah jugak wlu pun harga kad ni sebenarnye murah tau! Menci! :p


Ni hanya lah dummy aje, Iza mintak designer mereka (kadkahwinku.com) yang email pd Iza setelah Iza & Hubby g buat confirmation art work sebelum tu. Setakat ni berpuas hati dgn kualiti kad & harganya. Cume sedikit terguri mase nak g collect kad ni sebab nye mcm nak tak nak layan, mungkin mereka terlalu bz lah tu. Ape pun thanks to team kadkahwinku.com ye... Oh lupe nak bg tahu, kad Iza ni name nye Kad Hugoku.. So kpd bakal2 pengantin yg berminat boleh la menempahnya ye..

Yang ini pulak adelah peta lokasi ke tempat pengantin perempuan, sebabnye Iza tak buat di rumah. Buat di Kompleks ala2 dewan terbuka le... So kepada sesiapa yang mahir di kawasan Batu Caves, Gombak & sekitarnya senang lah menjumpai tempat ini.

Inilah die rupe sebenar kad kahwin ku itu. Sebenarnye tema wedding Iza warna kuning raja tp memandangkan kad ini edisi kuning tak bp memberangsangkan, maka Iza & Hubby telah memilih warna coklat2 keemasan sedikit. Fair & Square la coz belah Hubby warna purple. He3.

Di saat2 kesibukan mahu menaip & mencetak nama & alamat kenalan2 Iza... Siap ade list tu, setakat ni list utk kawan2 + kenalan2 Iza adlh 2++ nama. Then Iza divide kepada kawan2 sekolah, kawan2 poli, kawan2 UiTM, kawan2 ofis, kenalan2 yang lain.
Ni yang dah siap dicetak & nak hantar by hand. Khas utk warga IIM yang tercinta. Hik! Banyak jugak ye staff kat IIM ni. Hu3. Dulu rase mcm cket aje.. :p Okeh, sekian sahaja ceritera utk kad kahwin ni. Pasni Iza nak update pasal Iza buat hantaran malam td sambil dilihat oleh2 housemate. Siap puji2an lagi tau! Kembang sekejap nih. :p
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. tu baru staff iim dah menggunung camtu.sure majlis izzah nie gempak giler!!bile nak post pasal favour??hehehehe

    ReplyDelete
  2. :: Kak Rose..
    :: mane ade gempak la..
    :: biasa2 aje mcm majlis kakak Iza dlu tu..
    :: huhu
    :: Kak Rose dah dpt belum kad Iza??
    :: Then nak Iza post pasal Favour ape erk??
    :: hehehe

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|M^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails