click this to be awesome person

Thursday, 3 September 2009

Keinginan Anak Tekak!

Uwaaaa!! Mule2 nak nangis dulu la sebanye ntah kenapa dgn secara tibe2 tekak Iza ni mcm boleh teringat rase karipap yang dijual kat Ikea tuh! Memang la masa makan kat Rasamas smlm lebih kurang same, tp yang kat Ikea tu mcm lagi sedap aje... Murah lak tu RM1, klu kat Rasamas smlm RM2.80 2 biji mean 1 biji RM1.90 kan? Mcm mane ni???? Dah terliur2 dah ni! Hubby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hah! Kat atas ni le rupe karipap tuh! Dalam tu ade telur rebus jugak tau! Ya allah, Iza tak tau mcm mane nak describe perasaan TERINGIN sesangat ni! Sedihnye.... Skrg baru tengahari, lambat lagi nak berbuka. Tp agak2 sempat tak klu Iza g Ikea semata2 nak beli curry puff ni??? Berbaloi tak dgn duit minyak n toll?? Tp asalkan dpt kepuasan kan, ape nak dikisah... Adoi! Kenapalah time2 ni pulak nafsu membara2 lagi membuak2... Ni kalah org ngidam tau! Siyes ni tak tipu... Nak ajak Hubby lah petang ni pegi cari, klu tak dpt yang Ikea punye dpt yang Rasamas nye mcm smlm pun jadilah. Yang penting keinginan tekak ni dipenuhi sebab memang tearamat sgt nak makan! aduh! (iza ni sihat ke erk? tbe2 rase teringin ssgt ni?? risau gak kot2 tak lame..hu3..)
^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails