click this to be awesome person

Wednesday, 30 September 2009

Jari Kreatif? ^^

Okeh.Okeh.Seperti yang telah dijanjikan td erk, ni le sebahagian gubahan2 yang Iza dah pun gubah.Tp tak final lagi. Iza memang suke buat dulu then nnt baru make-over kemudiannya. Sebab idea lambat dtg. He3. So far ini lah yg dihasilkan dan agak puas hati jugak la dengan hasil ni. Cume kena tambah sket bunga2 dan reben2 yang berkaitan supaya nampak lebih seri & menarik. Tp housemate Iza kate better jgn sarat marat sgt sebab simple lagi besh! So pendapat korang mcm mane ye?? Ehmm.. Nanti2 lah Iza pk kan kemudian erk. Adoi... Sakit pinggang tau buat menda2 ni sume, mau taknye sebab nak kena ngadap je. Kena teliti... Patut la org ambik upah gubah hantaran mahal erk... So ape kate Iza lak amek upah utk kengkawan nnt?? :p

Okeh, cepat2 teka ape kebendanye ini? Takkan lah Iza nak bagi bantal kat Hubby Iza kot kan? kan?? :p Ini merupakan towel lah, Iza lipat2 je tebal2 pastu utk kemaskan sekeliling tu & nak menampakkan ia seperti bantal senang aje. Korang jahit je jelujur kasar kat setiap keliling towel yg dilipat empat segi tu. Pastu klu nak nampak seri lagi letak lah reben sekeliling ke, tepi saje ke, mane2 yg korang suke. Pastu jahit jelujur gak tp make sure benang tu same color ngan reben ye... Lastly ikat je reben & buat bunga2 sket kat sudut atas kiri tu..

Yang ni pulak Iza terpaksa memendekkan lipatan baju tu sebabnya nak bagi muat2 kat dlm bekas nyiru ni. Nampak comel lah pulak! Auwww!! Teruja seketika... Saat ni lah bertalu2 pujian dari budak2 umah... Thanks korang kerana memberi semangat. Nnt time korang nak gubah hantaran meh le bg kat Iza erk Iza tolong gubahkan. Tp nnt upah le Iza yang penat lelah ni. Hu3. Demand erk??Phohoho! Semalam kul 12.30 baru siap buat menda2 ni sume, klu Iza tak buat dari skrg tak tau lah bile nak siap nye. Dahla tengah pening pk pasal assignment yg due date nye dah dekat, pk pasal presentation lagi, pk pasal projek video arab lagi. Adoi!!!! Lame2 esok terlupe pasal nak nikah, pe cte?? Baik lah Iza beransur2 dr skrg. Tu pun nasib baik Iza dah siapkan awal2 bekas nyiru tu. Tp nak kena tambah bunga lagi sket keliling tu bg nampak meriah! Hu3. Okeh2, nnt sambung lagi. Nak g melihat2 kawasan sekeliling jap sebabnya pinggang sakit nih.. Hu3.

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails