click this to be awesome person

Wednesday, 30 September 2009

Baju Baru Korporat KBS

Wah! Kerajinan terlebih ni, mcm berita sensasi aje terus nak update. Td kiteorg ade sesi fitting baju baru korporat KBS. Klu korang perasan sebelum ni baju korporat KBS kan warna putih & Biru kan... So kali ni dah tukar ke warna oren ko.. Siap celoreng2 lagi. Pasni kteorg kena bekerja ngan lebih pantas cam Cik Harimau.. Ngaummm!!! :p Jom kite tengok pix2 di bawah.. Mcm ragam la.. :p
Staff pejabat ROY sedang membusykan diri mereka utk mencuba2 baju ini. Saiz ape yang sesuai ngan diorang, tp kan baju ni cutting die kecik la.. Agak tension la, Iza ni yg elok2 leh pakai saiz S dan M tak semena2 kena pakai L... Patut ke?
Dah mcm baju atlet2 sukat kan?? Hu3. Yang ni saiz L, n cutting utk perempuan. Dahla lengan quarter je. Ape lah salahnya buat lengan panjang sket, ni nnt kenalah pakai inner kat dalam. Leceh la...
Ehem!!! Bagi chance erk tuan punye blog nak tempek kat cni jap, korang tengok lah yg Iza pakai ni saiz L tau! Ngam2 je lah labuhnye. Klu saiz M plak singkat tang montot & lengan, klu S lagi lah mcm baju adik2.. Hu3.. Adoi.. Ramai staff complaint kate mcm baju pemandu pas ngan pekerja kilang. Hu3. Yeke?? :p

Saat sedang huru-hara menentukan saiz baju masing2, nasib la free kan.. Jadi nye terima aje la... Syukur ajela... :) Tapi td baru fitting aje, dptnye tak tau bile lah. Hu3.

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

2 comments:

  1. cantik design baju korporat ni.. =)

    ReplyDelete
  2. :: hehe..
    :: tq...baju ni nampak sgt garang & terang warnenye..
    :: klu dah pakai tu memang lah org akan pandang je..:)

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails