click this to be awesome person

Wednesday, 12 August 2009

Something For Refreshment My Blog ^^

Hiyark!!!!!!!!!!!! Menggeliat panjang sebab dah lame giler tak type blog ni. Rindunye nak type blog ni tp disebabkan mase yang mencemburui ku, maka tertinggallah blog ni tanpa dikemaskini. Chewahh!!! Hu3. Now i'm at home Putrajaya, taking leave for today. Just back form IIM sebabnye ade hal jumpe Kak Sarina amek buku CTU553, pinjam sebabnye malas nak beli lagi. Hu3. Jumpe Abg Ary sebab nak mintak tlg die tengokkan lappy yang dah mcm infected virus aje.. Pastu lastly jumpe Kak Awin coz amek birthday cake for my beloved fiance. Mintak2 le jadi suprise nnt. Actually birthday Hubby 13th August (Thursday), tp mcm biasa Iza nak buat something sket mlm ni. Wish me best of luck yeah! Seperkara lagi, memandangkan Iza dah ade MAXIS BROADBAND ni (baru je beli mase kat PC Fair @ KL Convec. ari tu) so senang la sket nak update blog ke, search bahan untuk buat assignment ke n ape2 aje... Sebabnye skrg mase yang ade kat ofis tu memang le terhad untuk buat keje n habiskan kat ofis. So nantikan update about celebration for my Hubby malam nnt erk... Mintak2 lah menjadi. Doakan Iza tau! Nnt Iza update lagi erk. Daaa~~

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails