Friday, 14 August 2009

Chelsea Cake For My Fiance

Salam semua kawan2 maya ku.. :) Seperti yang daku janjikan, akan ku update blog ni dengan cte2 TERlatest... Okeh, memandangkan baru2 ni birthday my muchuk so kenalah mulekan dgn cte birthday die.. Okeh, sehari sebelum birthday Hubby tu Iza amek cuti sebab asalnye Iza n Hubby nak g re-fitting balik baju pengantin tau, tp Hubby last minute tak dpt pelepasan cuti dr boss die. So ape yang jadi tinggal lah Iza sorang yg confirm cuti, so nak taknak kenala menggunakan cuti tu dengan sebaik mungkin kan. Lagi pun ari Rabu Iza takde kelas, so bolehla berfoya2 dengan diri sendiri. Plan pertama nak g IIM, selain dr nak g amek buku CTU tu, nak g amek birthday kek Hubby... Yang Iza tempah special dr Kak Awin dengan bertemakan CHELSEA sebab Hubby syuke chelsea team dan baru2 ni telah mengalahkan MU.. Ha3.
Okeh, so agak lame gak le Iza kat IIM tu... G jumpe Kak sarina borak2, sembang2 pasal H1N1 topic hangat kan? Then turun ICT jumpe Abg Ary tebek tu sebab nak mintak tlg die betulkan lappy Iza yang agak kesengalan tu... Ahakss!!! So cadangnye nak suprise kan Hubby pada malam kejadian bersama kawan2 die mcm tahun lepas tp tak menjadi sebabnye hari ujan n kengkawan Hubby sume sibuk keje over the time. So terkedek2 la Iza sorang nak plan mcm mane la nak buat suprise tuk insan tersayang ni... Last2 pk pegi je redah opis Hubby tggu dlm kete pastu nnt bagi je special kek tu kat die. Tu suprise ke erk? Hua3. Jom kite tengok keknye nak???
Tadaa!! Havoc tak kek ni? He3. Memang sengaja suh Kak Awin buat mcm ala2 padang bola sebab nak bg naik seri sket kat kek ni. :) So, mlm tu tepat jam 12.00 am @ 13.08.09 Iza dah terpacak kat dlm kete depan ofis Hubby sambil bagi voice sms kat Hubby nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY utk die. Hu3. Then suh die cpt2 dtg kat tempat tu sebab nak bg die kek ni. So mase die dtg tu tengah ujan rintik2 tau, pastu Iza suh Hubby tutup mate die sebab nak bagi kek. Mule2 die taknak pastu Iza suruh jugak! **Bertindak Mengikut Arahan** Pastu Iza pun kire "1..2..3.. HAPPY BIRTHDAY SAYANG" hahaha! Sungguh tak suprise kan? He3. Tak kisah la asalkan Iza dah buat something utk die yang teristimewa. Hope die happy selalu... So selain kami ber2 makan kek tu, Iza ade masak bihun goreng n nugget gak utk die. So makan sambil menikmati suasana syahdu di malam hari yang sejuk dan dingin tu. :P For my Hubby : I Always Love You. Can wait for be your Queen soon. :) Muah! sekian sahaja.

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails