Tuesday, 25 August 2009

Get Well Soon Hubby!

Salam... Pagi ni Iza mcm tak bp nak ade mood la. May be sebab Hubby sakit kot. Ye, dr semalam lagi. Iza sampai sanggup skip kelas sebab nak paksa die g check-up kat Hospital Putrajaya. Tu pun penat push banyak kali. Klu tak die taknak, alasan die demam biasa aje, jap2 lagi okeh la. Iza pulak dah tak senang duduk sgt2! Yela, demam skrg bukan boleh dipandang ringan kan? Ape2 pun boleh jadi. Kite just take precaution je, klu dah berusaha dan usaha dan usaha masih sama je baru lah boleh tawakal pada Allah. So smlm rase suhu badan Hubby agak panas la jugak, then turun naik suhu badan die tu. Smlm check kat HPJ alhamdulillah tak ade pape. Tp ape yang merisaukan Iza bile Hubby merungut yang die SAKIT TEKAK, pastu bile die muntah air ade kuar darah. Pelik tak? Okeh lah klu kite just nak assume cuaca panas n tak menentu so terjadi simptom mcm tu. Tp pagi ni sepatutnye Hubby antar Iza g keje tp die tak larat nak bangun. dan perkara yang same berulang lagi. Masih ade keluar darah bile die meludah or muntah. Risau nye la hati Iza ni... Pastu info yang Iza dapat kat HPJ semalam, once seseorang tu ade suspect simptom H1N1 terus kena kuarantin kat umah. Hospital tak kan check sama ade kite ni -ve / +ve H1N1. Mean semakin darurat kan? Tu yang buat Iza bertambah2 takut n risau. Dah la ade officemate Hubby Iza baru je kena H1N1 n dah recover. Siyes Iza memang risau sgt ni. Harap2 lah tak ade pape yang jadi kat my hubby. :(

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails