click this to be awesome person

Friday, 14 August 2009

Banyaknye Deadlines!

Sebelum Iza nak tido ni td belek2 jap nota2 n buku2 study, ade lah tercatit segala deadlines yang kena hntr assignment la, yang kena prepare for presentation la, yang nak kena berlakon buat movie Arab la... Dengan test itu, test ini. Tbe2 rase tension semacam jap! Arghh!!!!! Tough jugak ye nak buat First Degree ni, nak2 as a part-timer. Aduh! Mcm mane ye Iza nak manage my time for all this things? Bile mase nye nak cr bahan utk assignment subjek CTU 553, bile mase nye nak korek info pasal presentation+assignment subjek OB? tertekan seyh! Ditambah lak ngan keje kat ofis yang tak PERNAH nak surut! Kenapala fail2 kat ofis tu tak pandai nak uruskan dirinye sendiri? Klu lah Iza ni ade magic, sekali Iza magic je sume keje dah beres, senang kan? Tp selagi bergelar manusia ni memang asyik nak keje senang je kan? Nnt klu dah selalu senang, bile ade time susah nnt dah tak reti lak nak handle. Hmm...

CTU 553 Assignment - 06 Oktober 2009
OB Presentation - 17 Oktober 2009
OB Test 1 - 20 Ogos 2009
Arab Test 1 - Ogos 2009
English Presentation - Ogos 2009

Tp bayangkan untuk kesemua di atas ni satu pun Iz atak usik langsung. Mcm mane ni? Setiap kali baru nak buat je nnt ade je la keje yang nak dibuatnye. Adoi, tak leh jadi ni. Weekend ni dah le Iza ade hal ngan Hubby nak kena g Gombak. Should be Iza kena outstation ke Sungai Petani, tp Iza cancel last-minute, tu pun setelah Iza dpt cari pengganti utk gantikan tempat Iza. Klu tak nnt kesian lak kat officer2 Iza tu. So, by hook or by crook Iza kena start juak la buat segala menda2 di atas tu. So, skrg mate pun dah ala pejam celik so nak kena tido lah ni. Nite kawan2, sweet-dreams.

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails