Friday, 24 July 2009

Sorry For My Bad

Yuhuu!!! Lama sesangat la blog ni tak berupdate. Almaklumla Iza kan dah start kelas almost every night. So kelas habis pun lewat malam gak, terus balik umah siap2 diri untuk tido pastu esoknye bangun g keje. Mase yang sedia ada amat la suntuk sesangat. Fuh!!! Betul2 kena struggle la klu study part-time ni.
So far Iza masih lagi mampu nak hadapi sume ni. Doa2kan lah ye moga2 Iza ni kuat semangat. Nak2 skrg hampir setiap weekend ade outstation. Jenuh nak ngadap, sampai kekadang dah naik boring tido hotel. Bukan nak ckp besar atau bangga sume, just memang dah tak de mood. Yelah, sebelum g nak kena pack barang, pastu balik dr out station kena unpack barang. Penat kan??? Sesape yg dlm situasi mcm Iza ni mesti akui penat giler. Dahla skrg ni tengah bz nak prepare barang2 untuk wedding. Nasib la bbrp hari lepas dah g fitting baju pengantin.
Tp agak kecewa sebab nak tema color lain dpt color lain. Ha3. Sebabnye adelah kisah sebalik tu. Belasahla, asalkan pakai baju erk time tu. Hik! Then nak tempah photographer lagi, so far dah dpt la rasenye. Tp tak double-confirm lagi lah. Okeh la, Iza actually nak update sesangat banyak cite dlm blog ni. Tp tu lah, memandangkan mase kat ofis pun terhad sebab kena concentrate kat keje if tak nnt keje tak siap n tertunggak2 pulak. Cte kat Labuan pun Iza tak cte lagi, Melaka lagi.
Fuh! Nnt2 la erk.. So, ape pun hope korang2 sume yg membaca blog Iza ni sentiasa sihat dan menjaga kesihatan sebabnye skrg H1N1 sedang menular ke serata tempat. Moga2 kite sume dijauhkan dr semua itu. Wallahu'alam..
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails