Wednesday, 24 June 2009

Shoppa2 @ Jusco Mid Valley

Tadaa!! Iza masih di ofis, tak jadi balik lagi la. Td tbe2 ade nak siapkan keje last minit, sambil2 tu update le blog. Wlu pun topik ni dah berkurun lama cume tak leh basi je. :p Kan ari tu Iza kate pas Iza g kenduri sepupu Hubby kat Taiping, esoknye Iza g register BBA kat UiTM kan? Then balik tu kteorg g Mid Valley. Dah alang2 sampai MVec tu terus la cari barang2 nak buat hantaran nnt. Tak beli sume, tp dekat nak Rm1k gak le habis. Barang tak le banyak sangat. Setakat beli towel kat Aussino, then beli handbag Iza, kasut Iza, kasut Hubby, perfume and baju je. Takpelah, ade rezeki nnt beli lagi bagi complete. Dah tak sabar dah jari jemari ni nak decorate hantaran sendiri buat tersayang. He3. Then habis je shoppa2 n habiskan duit tu terus g lepak makan kat Steven Garden kat MVec tu. Tak le besh mane pun. Boleh la. Layan~
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails