Friday, 22 May 2009

Programme Structure for BBA (H) HUMAN RESOURCE

(buku di atas sekadar gambar hiasan)
Programme : Bachelor Business Admin (H) Human Resource
Total Credit Hours : 119
Total Part : 6
Maximums Part : 8
Part 1
1. BAB401 Arabic Language 1 (2.0)
2. BEL411 College English (2.0)
3. ECO415 Economics (3.0) **need to assumption**
4. LAW416 Business Law (3.0) **need to assumption**
Part 2
1. ACC418 Financial Accounting (3.0) **try / need to assumption**
2. BAB451 Arabic Language II (2.0)
3. CTU551 Islamic and Asian Civilization (2.0) **need to assumption**
4. MGT417 Information Technology in Business (3.0)
Part 3
1. BAB501 Arabic Language III (2.0)
2. MGT420 Principles and Practice of Management (3.0)
3. MKT 420 Principles and Practice of Marketing (3.0)
4. QMT425 Quantitative Business Analysis (3.0) **tough paper**
Part 4
1. BEL492 Presentation Skills (2.0)
2. FIN420 Financial Management (3.0)
3. IBM Introduction to International Business (3.0)
4. OPM530 Introduction to Operations Management (3.0)
Part 5
1. HRM Essentials of Human Resource Management (4.0)
2. MGT533 Research Methodology (4.0)
3. MGT Organization Behavior (4.0)
4. MGT543 Personal Development (4.0)
Part 6
1. BEL422 Report Writting (2.0)
2. ECO535 Labor Economics (3.0) **tough paper**
3. HRM549 Human Resource Development (4.0)
4. HRM551 Mangement of Change (4.0)
Part 7
1. CTU553 Ethnic Relations (2.0)
2. HRM542 Recruitment and Selection (4.0)
3. HRM544 Perfomance Management (4.0)
4. HRM654 Compensation Management (4.0)
Part 8
1. HRM657 Employment Law (4.0) **confuse between Company Law, it is same? coz i need to do assumption**
2. INS657 Risk Management (4.0)
3. MGT Strategic Management (4.0)
4. OPM534 Occupational Safety and Health Management (4.0)
Part 9
1. HRM658 Issues in Human Resource Management (4.0)
2. HRM661 Industrial Training (10.0)
3. Industrial Training Report (4.0)
Korang, sebenarnye kan Iza ni masih blur2 lagi tau pasal mende2 alah kat atas ni. Adoi!!!! Ntah la... Risau giler tau, semangat memang semangat nak start class, at the same time very nervous and blur... Hu3. Harap2 la mane2 paper yang Iza leh gugurkan tu sume menjadi sebabnye dah tak nak amek dua kali. Dulu time Sijil n Dip. Iza dah amek dah. Uwa!!!!!!!!!!!!!!! Hu3. Dalam otak ni tengah berkecamuk pk mcm2 hal. Doakan Iza ye leh hadapi sumenye dengan tenang wlu pun keadaan tak tenang. Ngee~!!
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails