click this to be awesome person

Monday, 25 May 2009

Ingin Bersendirian??? atau...

Pernah tak antara kalian semua rase yg hidup kalian semakin sempurna bile bertemu dgn seseorang yang sentiasa memberi ketenangan di saat kalian bersama? X kira lah insan tu adalah teman rapat, partner or just kawan2 biasa kalian??? Then kite bile dah rase selesa dgn sesuatu keadaan n individu tu mesti kite rase semua perkara nak share bersama2 kan? So sweet... Tp bumi mane tak ditimpa hujan kan? Tak semestinya langit kan senantiasa cerah aje... Ape perasaan kalian jika kalian mengharapkan individu tertentu berkenaan sesuatu tetapi disuruh untuk mencari pengganti bg pihaknya? Hampa tak? Kesiankan? Memang lelaki mcm ni tak ade hati perut tau! Semalam Iza ade jugak terbaca di dalam ruangan Metro, perkara yg same (secara kebetulan). Ada seorang wanita ni memerlukan individu berkenaan untuk menemaninya ke sesuatu tempat speerti yg telah mereka janjikan tapi last2 minit plan mereka tak jadi dan lelaki berkenaan menyuruh wanita tersebut untuk mendapatkan individu lain bg menemaninya. Jap2..Korang faham ke ape yg Iza explain ni? He3. Then ape yg dpt Iza simpulkan kat cni, lain kali kite (especially wanita) jgn terlalu mengharap pd seseorang tu kerana tak semua yg dijanjikan akan ditunaikan, tak semua yang diharapkan akan terjadi. Bersedia untuk terima ape saja kemungkinan, dan yg paling penting tabahkan hati n JANGAN TERLALU BERGANTUNG pd sesape. Cubalah untuk berdiri di atas KAKI SENDIRI. Tp sekadar berkata2 memang mudah kan? Untuk melaksanakannya perlukan kekuatan dan mase yg lame. Tp tak cube tak tahu kan? kan? So, buat mase ni Iza pun perlukan mase untuk bersendirian. Perlukan "udara" dan "nafas" baru dlm hidup. Mungkin juga Iza telah terlupakan rakan2 yang dulu banyak membantu, sudah masenye untuk Iza "bersosial" kembali tetapi bukan seperti dahulu, ade caranya. So...Petang ni rase mcm nak enjoy2 nengok wayang ngan member2... Wah!!! Tak sabar ni.. :P~ Dah lame tak berdating dgn member2... Weekend ni plak Iza nak ke PD ade program... :) Nnt Iza update cte kt PD n Melaka yg tertangguh2 tu ye kawan2... ***maaf kepada rakan2 yg x dpt menghubungi Iza melalui hp peribadi Iza kerana hp Iza pun nak enjoy same ngan Iza..huhuhuhu*** Daaa~~
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails