click this to be awesome person

Thursday, 28 May 2009

Happy Birthday My Bro Jeps!!!

Today is 28th May 2009, I would like to wish Happy Birthday to My Bro Jeps a.k.a Ja'afar (his real name). Eh! Tetibe lak mengarut bahasa lain ni. Hi3. Actually Iza nye reminder pagi2 lagi dah bunyi, tengok2 rupenye ade birthday somebody. Somebody itu ialah Brother Jeps. Kenapa Iza panggil die Bro Jeps??? Sebab itu adalah name kasanova beliau sepenuh mase. Huahuahua!! Takdela, gegurau je. Okeh, jom cte sket pasal beliau ni (up la sket gelaran sebab hari ni kan hari die) hehehe...
Iza kenal die mase Iza keje kat IIM tu. Die boleh dikatakan baru jugak la mase tu, menggantikan tempat Abg Fuad yang dah mendapatkan kerja di KPKT Putrajaya. Kerjaya beliau ni amat le menduga kesabaran sebagai seorang pemandu terhebat! Huhuhu... Wlu pun begitu (ceh!ayat skema tul!) sentiasa jugak ade mase untuk menolong adiknya ini pabila kesusahan. :p~ Mule2 kenal dulu Iza mcm malas2 sket arr nak layan die ni. He3. Pastu bile dah borak2 lame2 tu mcm boleh blah gak le. Kepala memang giler2 la, nasib la Iza ni x jadi giler cam die.
Beliau ni dah kahwin, anak 3 tau!!!! So klu sesiapa yang pernah dingorat oleh beliau dlm mane2 website mcm myspace ke, facebook ke, tagged dll sila lah abaikan tau! Tak silap anak die yang 1st name Fahmi, 2nd Misha & yg last sekali yg buat Iza geram ialah Nur Hafifa Darwisyah... Seperti gambar di bawah!!! Comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mcm mama die okeh (bro jgn perasan lak erk!!)

Banyak jugak la kenangan ngan Bro Jeps ni, banyak gak rahsia2 yg telah dikongsi bersama. Auww!!!! Bro, RAHSIA tetap menjadi RAHSIA okeh!!!! Hu3. Btw, di kesempatan ini (mcm nak raya lak) adik nak ucap terima kasih banyak2 kat bro sebab banyak tolong adik time adik susah dolu2... :p.
Banyak jadi pendengar setia adik klu adik ade masalah, sampai kan akak terpaksa daring kat bro kan??? Ingat lagi satu kes yg adik call bro malam2 tu sebab adik dah tak tahu ngadu kat sape kan?? Tersedu sedan le nangis mcm kucing kesayangan mati... Hahahah!!! Btw, thanks so much tau! Really appreciate!! Wlu pun opish kite dah berjauhan tetapi masih boleh berhubung kan? kan? Nnt wedding adek dtg tau!!! Bawak satu family... Lastly, SELAMAT ULANG TAHUN (adik taknak sebut yg ke brp), semoga happy2 selalu dgn keluarga tersayang! Semoga disehatkan tubuh badan dan dimurahkan rezeki ye. Ade mase kite jumpe lagi okeh!!! Daaa~~

^izzah_nhkm^

3 comments:

  1. adoiyai jatuh ar saham eden lepas nie...
    uwaaaaaaaa.....
    btw thanks so much sis....
    jasa mu ttp dikenang...ehehe
    rahsia kn tetap rahsia....ahaks;p

    ReplyDelete
  2. biarlah rahsia konon....
    pap pap pirah!!!
    wakakakka.....
    hepi besday to you bro

    ReplyDelete
  3. to bro jeps..
    :: hahaha
    :: xpo lah..
    :: lagi pun saham bro bukan tinggi mano pon..
    :: kuakakaka
    :: ur welcome bro..

    to sis rose
    :: hahaha
    :: jelesh ke kak rose??
    :: :P

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails