click this to be awesome person

Thursday, 28 May 2009

Bile Dak Iza Teruja!

Adoi!!! Mesti korang ingat ke ape la yg buat dak Iza teruja di pagi hari ni kan?? kan?? Tak de ape pun sbeenarnye, cume Iza agak terkejut bile Iza tengok kat My Visitor ~ Today On9 tu menunjukkan angka 8. Mean ade 8 org tengah on9. Sebab jarang2 tau blog Iza nak tengok sebanyak itu org on9. Hahaha! Kesian kan? Nampak sgt blog dak Iza tak famous amous.. Hi3. Lagi pun my blog is private sebab tu leh tak seramai blog2 yg lain. Ade identiti sendiri le lebih kurang. Hu3.



Ala.... X bape jelas kan angka dalm box color oren tu? Mcm nampak angka 0 pun ade. Adoiyai. Sabar je la.. Eh!!! Iza sebenarnye ade berhutang lagi kan cte pasal kat Melaka hari tu? Adoi!!! Malasnye la hai nak update. Hu3. Cte tu dah nak basi dah. Esok Iza n satu ofis ade Bengkel MPK & Fail Meja kat Port Dickson. Malas nye la hai nak pegi. Terasa mcm nak cuti sebulan je. Hu3. Hmmm... Xpela, nnt2 tggu mood Iza ni baek sket Iza update ye cte kat Melaka tu. Ntah kenapa ntah malas ya amat la dak Iza ni skrg...

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails