click this to be awesome person

Tuesday, 7 April 2009

"Rewang-Rewang" For Goodies

Keesokkan harinya tu Iza & kawan opish yang lain bermula rewang-rewang untuk siapkan goodies beg Pejabat ROY sebanyak 400 beg. So ape lagi, kami pun dengan kerajinan yang ade bertungkus lumus menyiapkannya. Actually menda2 ni sume untuk Majlis Perhimpunan Mesra Bulanan KBS anjuran opish Iza. For the first time jadi tuan rumah untuk majlis ni. Kenalah buat grand2 sket.. Ekekekeke... Bg cenderahati banyak2 sket kat staff KBS yang lain. :) BAru le mereka tahu yang kami sebenarnye penting untuk generasi belia2... Wah!!! Statemen maut tu...:P

Tu dia!! Sampai bersila2 kat lantai dalam setor ni. Layanzz!!!!!!! Iza & mereka no hal je... Apa yang penting??? KERJASAMA!!!!! Hahahaha... Wonderpets.. :P

Wah!!! Betul2 kelihatan kesibukan masing2 ni. Tp Iza & Aida still nak pose nye la! **Lenguh gak buat benda2 ni erk? Sakit pinggang & sengal2 gak le... Huhuhu** Okeh! Dah2...Jom ke next enrty jom! Jangan lupe gak..JOM DAFTAR pertubuhan belia... Boleh layari www.roy@kbs.gov.my untuk keterangan lanjut!

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. wahhhh
    siap goodie bags bagai
    purple plak tu ;)

    ReplyDelete
  2. :: huhu
    :: tahu xpe..
    :: minat purple erk?
    :: :p
    :: klu nak meh le dtg opis ni..
    :: :)

    ^i|z|z|A|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails