Wednesday, 8 April 2009

Rehearsal Majlis Perhimpunan Mesra Bulanan KBS

Actually bulan ni opish Iza yang akan menjadi tuan rumah untuk Majlis Perhimpunan Mesra Bulanan KBS dgn Menteri, so kena lah ade sedikit sebanyak persiapan yang perlu kan? So kelmarin adelah buat sesi raptai penuh untuk majlis tersebut. Iza mcm biasa akan menggedik2 posing bergambor.. :)

Yeszaa!!! Selepas kami bersusah payah mengatur dan menyusun kerusi2 di dalam podium ini barulah semuanya berehat2 melepaskan lelah masing2... **Kak Nab & Kak Sha**

Ye!! Jangan malu2 untuk menatap wajah tuan punye blog ini ye, den pun salah sorang dr org2 kuat mengatur kedudukan kerusi di dalam podium & menggantung banner, streamer & poster di dalam podium ini. Nampak je kecik tp bertenaga tau! :p

Ini die emcee kite untuk majlis esok tersebut. Dua2 officer Iza dr cawangan yang same. :) Caiyok2 la Kak Hajar & Abg Ijal..Ngeh!!Ngeh!!
Begini lah kelihatannya ruang dalam podium yang Iza heboh2 kan sebentar td ya kawan2. Agak besau lah jugak... Klu jalan memang dari depan ke hujung sempat le mengah sebentar... Saat ini sedang memerhati & memberi komen tentang penyampaian emcee di hadapan...
Yang dua orang ni Iza tak tahu ape motif mereka yang sebenar sebabnua masing2 cube membuat aksi2 yang kurang diterima oleh akal. So Iza snap pix biar mereka sedar akan perbuatan mereka itu tidak bermoral.Ekekekekekeke..:P
Staff lelaki kat opish Iza ni tak berapa nak ada, mean ade tp x le seramai staff perempuan. So yang boleh diharap ni hah salah sorang dr nye. En. Muzhafar kite ni, sejak2 die jadi pegawai aset ni bz memanjang aje. :p
Ini lain tak bukan Puan Erni kite yang kepala senget ala2 Iza gak. MAsuk kepala & memang kepala gile2 gak wlu dah kahwin. Kdg2 lawak yang die buat tu spontan tp memang kelakau giler, dah name pun lawak kan? Haiii... Tp yg Iza tak leh blah tu kan, klu Iza & Hubby g pasar tani mesti wajib jumpe die ngan husband die. Nape erk? Jodoh ke? No komen le... Okeh la, nak update pasal hari perhimpunan lak.. STAY TUNED & READ NEW ENTRY okeh!
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails