click this to be awesome person

Monday, 13 April 2009

Perhimpunan Mesra Bulanan KBS

Happy Monday semua!! Wah, Iza penat ni baru balik dr Bera ade program 2 hari kat sane. So sebelum Iza update pasal program smlm tu, meh le Iza update entry yang tertunggak dari minggu lepas ni... Entry pasal Hari Perhimpunan Mesra Bulanan KBS. Sebelum ape2 Iza nak wish Congrtas buat Dato' Seri Ismail Sabri a.k.a mantan Menteri Belia dan Sukan kerana memenangi pilihanraya dan terus menjadikan beliau sebagai Menteri PDN & HEP yang baru... Sedey... Hu3.

So maaf le ye coz pix yang diambil terlalu banyak, sampai kan Iza mcm malas je nak update2 dah. So Iza buat pix2 mcm ni je, wlu kecik tp masih nampak kan?kan? :)

Disebabkan ni merupakn kali pertama opish Iza yang menjadi penganjur, maka nya kiteorg mcm "havoc" sket arr.. (havoc ke jakun? kuakuakuak!)

Yang penting sume pegawai & staff berkerjasama bagi memastikan semuanya berjalan lancar dan kemas seperti selalu...
So lepas aktiviti2 semua selesai, kiteorg atau pun sebagai tuan rumah akan menjadi org yang terakhir menamatkan sisa makanan yang ada. Sisa ke? Hu3. X sesuai betul!!! :p Okeh la, dah malas nak type pasal cte ni, x sabar nak type pasal program kat Bera.... :)
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails