click this to be awesome person

Tuesday, 3 March 2009

Wedding My Sister 240209

Setelah sekian lame baru berupdate cte pasal wedding kakak Iza ari tu. Mcm biasa, Iza kan bz... Ni pun baru balik dr Kelantan kan, kenduri sebelah lelaki... So nnt Iza story le pasal kisah2 yg menarik sepnjg kat sane. Tp minta maaf awal2 sebab mungkin lambat sket sebab Iza kena settle kan keje2 opish dulu le. Kan cuti lame, so harus le fail2 menimbun kat atas meja kan... Jom layan gambo2 mase wedding ari tu.
Ni la diantara kawan2 IIM Iza yang dtg, yg lain sume nye x berkesempatan sebab ade alasan2 yang kukuh... Iza pun x kisah sgt, yg penting Iza dah pun jemput kan? Btw, thanks to them
Kak Rose sekeluarga & Bro Jeps sekeluarga sudi hadir ye...


Acara pembukaan oleh adik2 yang mahir bersilat dari Sek. Men. Keb. Sungai Kertas. Menghiburkan setiap tetamu yang hadir & berjaya mencuri tumpuan lensa2 kamera yang ada ketika itu.


Muzik iringan cak lem pong yang mengiringi persembahan silat & selingan2 aktiviti lain. Pandai adik2 ni main alat2 ni sume erk? Dulu time Iza kat poli pernah gak main2 benda alah ni. Sekadar main suke2 je la. Budak2 ni satu geng dgn geng yg buat persembahan silta td tu.

Pasangan pengantin sebaik sahaja berarak dari pintu gerbang ke atas pelamin. Bertema oren terang gitu, nasib baik kakak Iza putih. Hu3...
My Mum & My Dad after merenjis anak & menantu. Semakin sht mereka berdua ni, mudah2an sht2 selalu & setiap mase. amin...

Kawan baik Iza Noor a.k.a Hawa, Iza ngan die berkawan dr sekolah rndah lagi... Now die pun tgh further study jugak... Good for her. :)
Iza sewaktu menyampaikan lagu "Bila Ku Rindu Ku Sebut Nama Mu", tp ramai betul saudara mara dtg menyakat Iza. Antaranya adalah Pak Long Iza ni, sabar je la die boleh bg bunga atas meja pengantin ni hah kat Iza. Tergelak besar Iza bile menyanyi. Tu belum yg bagi tin biskut la, bunga telur la. Hai.. Mcm2...
Iza syuke sgt pix ni wlu pun agak blur2 sket. Nampak sweet aje... Hu3... Tak sabar nak tggu pix dr photographer siap...

Sempat lagi mencuri tumpuan lensa Hubby & tunjuk sign peace. Budak yang Iza riba tu adlh merupakan "cucu sedara" Iza... Name die "Putri Saidatina Fatima Dewi Sukma"... Yang abg Iza riba tu pulak adik die name "Putra Muhammad Sayed Datul Putra" Jenuh nak menyebut kan? Lantak la hai..

Time ni yang kelakar sebab kena acting ala2 sambut bunga yang dilambung oleh kakak Iza... Meriah giler rase...

Abg Long Iza & abg Iza tak lepas kan peluang untuk karaoke jugak. Tp diorang siap kena announce nama lagi..

Tak lepaskan peluang jugak bergambar dgn kawan baik Iza, kawan dr kecik jugak tp rapat mase sekolah agama dulu2... Yang pakai baju color biru tu, now still study kat UiTM Shah Alam...


Penutup story ni adalah pix yg sunguh cantek angle nya. Iza pun syuke.. Berlatarbelakangkan hari hujan sungguh mengasyikkan. :)
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails