Saturday, 7 March 2009

Program Generasi Bebas Jenayah

Hari ini Iza terlebih rajin untuk datang ke opis membuat kerja2 yang makin melambak tu. Hu3. Pikir2 balik klu nak harapkan hari kerja biasa, memang lah tak akan siap fail2 yang atas meja tu. So Iza amek keputusan (chewaaahh..mcm poyo je lak) untuk buat OT. Tu pun masuk lambat. Tengahari baru terkedek2 nak dtg ngan Effa. Nasib baik le Effa nak tlg Iza kan, alang2 die leh buat OT gak. Kuakauakakak! So peraturan terbaru kat opis KBS ni klu dtg nak buat keje di luar waktu pejabat biasa, kena le isi form kat kaunter lobi tu. So ternampak lak "bunting" pasal Program esok kat Bukit Jalil. Iza pun terlibat untuk jaga pameran.

So pameran akan bermula dari 8.30 pagi - 6.00 petang. Banyak gak le booth dari agensi2 kerajaan yang lain akan dibuka. Dari ADK ade, KKM ade so jom le beramai2 ye memeriahkan lagi program ni. Selain dari tu macam2 aktiviti jugak akan dijalankan mcm aktiviti sukan, feseyen dan kecantikan, kraftangan, muzik & banyak lagi. Ape tunggu lagi? Tiada alasan untuk tidak cergas dan bebas dr jenayah k. So esok Iza akan bz le sepanjang hari dan akan Iza buat lintas x langsung tentang hari tersebut dalam blog ku ini yerk... Jangan lupe dtg erk? :p

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. x gi audition jgn lupe lirik ke smlm??alang2 dah ader kat bukit jalil kan!!hehehee......

    ReplyDelete
  2. :: huahuahua
    :: alkisah kan..
    :: mase program ni berlangsung..
    :: ade lak sorang dua yang sesat ingat kteorg ni tgh buat ujibakat jgn lupe lirik..
    :: pastu kteorg g tahu le mende tu kat astro..
    :: terus malu dibuatnye..
    :: bz le kak..
    :: program ni pun tak menang tangan
    :: nak ushrer menteri lagi, jaga booth lagi

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails