click this to be awesome person

Tuesday, 3 March 2009

Perhimpunan Mesra Bulanan Bersama Menteri

Untuk menngumbirakan hati Iza yang tgh berkecamuk pasal hal kete, sampai je ofis terus Iza ajak Effa turun ke podium untuk Perhimpunan Bulanan... Selalu Iza malas turun, tp disebabkan bulan Mac punye harus le turun coz ade penyampaian cenderahati untuk org yang menyambut hari lahir pd bulan Mac... So pagi2 td Iza dah kecoh cte kat Effa pasal hal kete, Effa dgr pun menyirap.. Ye lah, kete kena langgar tp kite tak tahu sape kan.. Dah la.. Malas nak cte dah.. Menyakitkan hati je...


Kebetulan pulak td kat lobi ofis ade Majlis Pelancaran Asean Para Games... So banyak la reporter2 & stesyen tv dtg buat liputan kat cni.. So tumpang sekaki jap amek gambar ngan Effa berlatarblkg kan pentas ni hah... Time ni baru habis perhimpunan bulanan.. So dpt le makanan free, tp memandangkan Iza dah bfast ngan Hubby pg td Iza bg je kat pegawai Iza... Lg pun kan tak bp nak ade mood...


So mase annouce name pegawai2 yang menyambut hari lahir td, Iza pun salah seorang yang naik pentas & dpt cenderahati.. Ala bukan dpt ape pun, juz dpt diari & kad ucapan... Kirenye ni ucapan in advanced le kan.. Iza nye birthday lambat lah lagi... Hu3... Jom layan pix2 mase perhimpunan pg td, Iza amek pix2 ni dr foto-KBS-galeri for staff...


~ Semasa penyampaian hadiah & kad hari lahir oleh KSU KBS... Senyum sampai ke telinga lak den mase ni ~

~ Acara memeotong kek hari lahir beramai2... Memandangkan birthday Iza dok hujung2 kan, so Iza pun malas la nak beriye2 pegang pisau potong kek tu... Tp kek tu sungguh cantek, coz sponsor by budak2 IKBN Peretak yang amek jurusan kek & pastry ~

~ Time ni KSU pun same2 nyanyi kan selamat kat kami semua... Hu3... Mcm kelakau pun ade tp besh pun ade... ~

Keseluruhannya dpt gak lupe kan perkara sedih pasal hal kete tu... Tp after ni mesti akan teringat2 balik selagi Iza tak hantar SLK g repair... Cian die injured lagi...

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. besday izzah brp haribulan??

    ReplyDelete
  2. :: huhuhu
    :: nape kak rose??
    :: nak bg hadiah ke??
    :: hehe
    :: iza nye 2 hari sebelum masuk bulan april..
    :: hehehe

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails