click this to be awesome person

Friday, 27 March 2009

Pabila Rindu Bertandang

Actually baru jap td Iza rearrange balik folder2 dlm PC Iza tau. Then terjumpe la pix kat bawah ni. Rasenye dah dekat 3 tahun kot pix ni. Tbe2 terasa rindu lak mase ngan akak2 ni sume. Hu3. Sekarang Kak Mas tengah sarat mengandung (yang duduk), Kak Sarina pulak bulan 5 ni akan meangakhiri zaman bujang nye (yang tudung hitam) dan yang lagi sorang tu katenye otw 2010. :) Diorang ni sume senior staff mase Iza keje kat IIM dlu. Hu3. Besh je ngan diorang, sporting gak. :)

Pix ni taken mase ade lauching program sektor swasta if tak silap. Program TSAZA ko yang join venture ngan PETRONAS. Hm.. Mase ni besh sebab buat kat Hotel KL Hilton ala yang dekat ngan KL Sentral tu.... Pejam celik pejam celik dah lame gak Iza tinggalkan IIM & dah setahun lebih gak Iza keje kat KBS ni. Hu3. Tp alhamdulillah ikatan ukhuwah antara kami masih lagi kuat dan utuh wlu pun jarang contact sebab masing2 bz dgn komitmen masing2 kan. Iza ingat jap g time lunch hour nak g opish IIM jap, singgah kejap sebab nak amek brg kat situ. Alang2 leh jumpe diorang ni sume. Tak sabar nak tengok perut Kak Mas yang tengah sarat tu. :p :) Okey la, Iza nak sambung keje dulu. Iza sayang sgt kat mereka. :) KAWAN SAMPAI MATI!!!
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails