click this to be awesome person

Tuesday, 3 March 2009

My SLK Injured For Second Time

Pagi2 lagi mood Iza dah tak boleh blah... Mcm dilanda tsunami je rase, dah le penat baru balik dari Kelantan... Penat tak hilang lagi, then smlm pun ade selisih fhm ngan Hubby pasal road tax kete, x sempat reda pun lagi pg td dah ade pulak kes terbaru.. Memang hanginnn satu badan... Tapi bile pk2 balik, malas dah nak amek port... Tp kena jugak sebab tu kete Iza kan?? Duit kite yang kuar kan?? Iza tahu bukan salah Hubby & Iza pun taknak salahkan die... Cume agak hangin sebab pagi2 dah jd mcm tu... Dah la benda ni jadi dalam bulan birthday Iza.... So dissapointed.. :(

Tengok lah ni... Sedey sgt2 tau, penat jaga... Tp bile kite berjaga2 org lain pulak buat hal... Klu berlaku depan mata takpe jugak leh mintak ganti rugi...... Ni mesti kes langgar lari punye lah... Memang %&*&$#@ betul lah sape yang langgar ni... Memang Iza sumpah die 10 keturunan punye... Memang org yang tak bertanggungjawab, tak reti bawak kete ke ape agaknye!!!! Pastu dah langgar blah mcm tu aje... Memang bull&%$#!!! Iza rase ni baru lagi jadi, mesti mase pg td org tu nak kuar parking tak lepas the tersagat SLK Iza ni.... Panasnyee.... Baru tinggal SLK ni empat hari dah jadi mcm ni... Makan hatinye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepas ni rase nak simpan je bawak masuk rumah.... Memang *&%#@* lah.... Tak tahu nak ckp ape dah.... Mau kena rm200 - rm 300 ni klu g hantar repair kat kedai ni... Ingat esok bile dah dpt claim rebate road tax tu nak g buat kat kedai.. Iza tak kira, Iza nak jugak buat sebab sakit mate & hati selagi Iza tengok SLK Iza mcm ni.... Rase down sgt... Dah la internet kat ofis ni banyak website dah kena block, sampai Yahoo pun kena block... What the hell arr!!!

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. relaks hehehe..konon lah suruh org relaks.
    bile kene sendiri tau lah camne rasenye kan!

    ReplyDelete
  2. :: tak tahu dah nak relaks mcm mane..
    :: dah bengkak2 mate nangis ni..
    :: :(

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails