click this to be awesome person

Thursday, 5 March 2009

Mesyuarat Persediaan Perhimpunan Mesra Bulanan KBS

Hari ni masuk2 ofis je ternampak memo atas meja, baru ingat ade meeting pasal persediaan nak jadi tuan rumah mase perhimpunan mesra bulanan bersama menteri. Nasib baik kul 9 pg, so settle keje2 sume, update blog jap sume terus turun tingkat 4. Nasib pg td Iza tak beli ape2 makanan untuk sarapan. Sebabnya kat meeting dah ade makanan. Hu3.

Sementara menunggu Pengerusi mesyuarat tiba, sembang2 kosong jap ngan diorang2 ni sume. Nasib semua sekepala. So xde lah nak segan2 bagan & cover2 sopan. Ha3.


Yess!! Dah kuar dah pix gediks2 santai dari Aida & Iza. Klu nak tahu Iza & Aida le yang telah ditukarkan dari tingkat 4 ke tingkat 6. Skrg kat Caw. Penyelarasan & Pemantauan, PPPB. Sempoi & aman je kat tingkat 6 tu, tahu2 je masing2 dah kejong dgn fail2 yang melambak.

Memang tak sah kan klu tak bergambar & berposing ngan Cik Acihpah comey kte ni. Hu3. Butterfly & "tut".. He3. Jgn marah ye adik Effa ku syg. Ngee!!!

Menu macam biasa, nasi lemak. Tp x sedap la. Tak tahu le catering mane, rasenye lagi sedap sambal yang Iza & Effa masak dulu2 tu. Hua3... Sekarang Iza amat la malas nak ke dapur. I kan bz woman. Harus la kureng mase ke dapur. Tp no worry la, esok2 dah jadi isteri org, mesti rajin ke dapur. Insya'Allah. Lupe lak nak cte pasal meeting ni, sbnrnye bulan 4 ni ofis Iza jadi tuan rumah handle perhimpunan bulanan. So td bahagi2 le tugas untuk sape jadi urusetia setiap bahagian kan. Iza macam biase, kena amek keje yang selalu inter-frame aje. Iza ajk protokol & menyambut tetamu. He3. Lepas habis makan nasi lemak ni terus rase ngantuk gilos la.... Mlm td dah le susahnak lelap mate. Tak tahu le kenapa suke sgt berjaga mata ni skrg.
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails